INSTAGRAM, TRAVEL AND I // INSTAGRAM TRAVEL THURSDAY

This year is coming to an end and most likely this will be the last Instagram Travel Thursday post this year. Thursday has definitely became my favourite day of the week lately, mainly because of this amazing campaign and I believe all my readers are familiar with it by now. Being the last post of the year, I would like to open up a bit about my thoughts and experiences on Instagram.

Vuosi lähestyy loppuaan ja tämä on todennäköisesti viimeinen Instagram Travel Thursday postaus tältä vuodelta. Torstaista on tullut lempipäiväni viime aikoina, pääosin tämän kampanjan ansioista. Oletan että kaikki lukijani ovat tähän mennessä tuttuja Instagram Travel Thursdayn kanssa – tänään onkin sitten vuorossa pieni kooste ajatuksistani sekä kokemuksistani Instagramiin liittyen.

tmp413994151382614016

HOW DID IT ALL BEGIN? I took part on this campaign in September this year for the very first time. Everything began when my dear friend Suvi persuaded me to download Instagram 18 months ago. I wasn’t fully convinced at first and it took a good couple of months to a) download it, b) create an account and c) start actually using it.

MISTÄ KAIKKI ALKOI? Otin osaa tähän kampanjaan ensi kertaa Syyskuussa. Kaikki alkoi ystäväni Suvin taivutteluista saada minut lataamaan Instagram puhelimeeni noin puolitoista vuotta sitten. Aluksi en ollut kovinkaan vakuuttunut ajatuksesta ja minulla kesti noin muutama kuukausi a) ladata kyseinen sovellus, b) tehdä oma tili ja c) lopulta alkaa käyttämään sitä.

photo-242

My enthusiasm for Instagram didn’t start properly until last Christmas. I traveled to Paris with one of my best friends, Marika, and enjoyed our time in Disneyland to the fullest. And as Audrey Hepburn says, Paris is always a good idea. I have visited Paris more or less regularly since I was twelve and yes, Audrey was quite right: it is always lovely to go back. Also, my first Instagram pictures are from Disney and Universal Studios. So, from Paris with love it all began.

Instagrammailuni alkoi oikeastaan vasta viime joulun tienoilla Pariisissa. Olin Pariisissa yhden parhaimmista ystävistäni, Marikan kanssa, ja nautimme Disneylandista kaikin siemauksin. Audrey Hepburn sanoikin joskus viisaasti että “Paris is always a good idea”. Olen käynyt Pariisissa enemmän ja vähemmän säännöllisesti siitä lähtien kun olin kahdentoista, ja en voi kuin myöntäillä Audreyn suurta viisautta: kyllä, Pariisi on tosiaan aina hyvä idea. Ovathan ensimmäiset Instagram kuvani juuri Pariisin Disneylandista. Eli sieltä Pariisista tämä Instagram-innostukseni oikeastaan kunnolla alkoi.

photo-243

INSTAGRAM, WHY? Since Paris, Instagram has been a big part of my life. Wherever I have traveled, my beloved iPhone has been with me capturing all memories that matter the most – and many of these  can be found on my Instagram account. This year, I have been lucky to visit eight different countries and memories of them all are present on Instagram. Sharing pictures with friends and strangers on Instagram may be a bizarre idea for some. However, for me Instagram is all about interacting with like-minded people and following inspiring users. It has almost replaced Facebook too. My feed is full of other travaler’s inspiring pictures and some celebrities including my long-time hero / business crush Sir Richard Branson. Some Instagram travel memories from Taiwan (my new travel crush) below:

MIKSI INSTAGRAM? Tämän viimeisimmän Pariisin reissuni jälkeen Instagramista on tullut osa päivittäistä rutiiniani. Minne olenkaan matkannut, ihanainen iPhoneni on seurannut minua kaikkialle ja sillä olen taltiounut ne muistorikkaimmat hetket – joista suuri osa löytyy Instagram-tililtäni. Kuvien jakaminen Instagramissa ystävien ja tuntemattomien kanssa voi olla hieman erikoinen ajatus monelle. Itse kuitenkin koen sen erittäin mielenkiintoiseksi. Kuvien jakaminen ja ihmisten kanssa kommunikointi on hyvin antoisaa, ja itselleni se on melkeinpä korvannut Facebookin kuvien julkaisualustana. Instagramini on täynnä matkakertomuksia sekä muutamia satunnaisia julkisuuden henkilöitä kuten suuri idolini Sir Richard Branson. Alla muutama esimerkki Instagramin matkamuisteloista uudesta suosikkokohteestani Taiwanista: 

photo-121photo-125photo-119

NEW FRIENDS AND IDEAS THROUGH INSTAGRAM: Instagram has also brought very many great experiences to my life. I very often recall Instagram Travel Thursday participant’s cruise to Stockholm last month (pictures below). Traveling with ten lovely blogger ladies was a good fun and these bloggers I only knew online became friends in real life too. Instagram Travel Thursday – campaign has been my biggest motivator for blogging and has made me to think about blogging in different ways. On my blog, there will be some changes coming up next year as my brain is full of ideas and I am hoping to pursue towards my entrepreneurial goals in 2014.

UUSIA YSTÄVIÄ SEKÄ IDEOITA INSTAGRAMIN KAUTTA: Instagram on tuonut paljon uusia kokemuksia rikastuttamaan elämääni. Usein muistelen bloggaajien ristelyä Tukholmaan Marraskuussa (kuvia alla) – matkustaminen kymmenen samanhenkisen bloggaaja-leidin kanssa oli mahtavaa ja näistä bloggaajista on tullut ystäviä siten muutenkin kuin ruudun takaa. Tämä kampanja on ollut suurin motivaationi bloggaamiseen ja on saanut minut miettimään bloggaamista eri tavoin. Blogini tiimoilta ensi vuosi tuo tullessaan muutosten tuulet, pääni on tällä täynnä ideoita ja pyrin myös toteuttamaan omia business-haaveitani ensi vuoden aikana.

photo-205photo-217

All in all, I am very happy that I was introduced to Instagram roughly 1,5 years ago. That application has introduced me to new people, given me an endless amount of inspiration in terms of travel and life and motivation for blogging. How about you, what are your thoughts regarding Instagram?

Kaiken kaikkiaan olen kiitollinen että minut tutustutettiin Instagramin maailmaan noin 1,5 vuotta sitten. Tämä sovellus on tuonut elämääni uusia ihmisiä, antanut pohjattomasti inspiraatiota matkailullisesti kuin muutenkin sekä motivaatiota blogin kanssa. Mitenkäs te muut, mitä ajatuksia Instagram herättää?

___________________________________________________________________________________________

Instagram Travel Thursday is a weekly blog post collection to promote Instagram as a travel experience as well as to promote travel enthusiasts on Instagram. It is founded by Skimbaco’s Katja Presnal and is hosted in Finland by three inspiring bloggers: VeeraSatu and Nella.

//Instagram Travel Thursday-tempauksen ovat Suomeen tuoneet bloggaajat blogien Running with Wild Horses (Veera)Kaukokaipuu (Nella)  ja Destination Unknown (Satu) takana. Tarkoituksena on koota yhteen Instagramissa olevia matkakuvia ja niihin liittyviä tarinoita.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Veera Bianca lauantai, joulukuu 21, 2013 at 23:39

  Ihana Leena, hauska aihe postaukselle ja varsin aiheellinen ainakin 😀 Instagram on paras addiktio ja ihanaa, että oon tutustunut suhunkin tän kamppiksen ansiosta <3

  • Reply lena keskiviikko, joulukuu 25, 2013 at 14:43

   Kiitos Veera <3 Insta on kyllä paras addiktio ja vieläpä terveellinen sellainen 😀 Ja mahtavaa on ollut tutustua, nähdään pian oli se sitten Lontoossa, Helsingissä tai Hong Kongissa!

 • Reply maisasofia perjantai, joulukuu 20, 2013 at 18:29

  Tää oli hauska postaus! Oli kiva lueskella sun Instagram -uran vaiheista ja hyviä kuvia tietty taas 🙂 Harmi, ettei nähdä messuilla mutta Lontoossa vaikka sitten asap!

  • Reply lena keskiviikko, joulukuu 25, 2013 at 14:40

   Thanks 🙂

   Valitettaasti ei ehkä messuilla nähdä mutta Lontoo on ja pysyy, eli toivotavasti nähtäsiin siellä pian. : )

 • Reply katja perjantai, joulukuu 20, 2013 at 09:34

  Tämä oli kyllä sellainen postaus, että pakko yhtyä moneen asiaan! (Ja kenties ryövätä postausidea itselleni kaukaiseen tulevaisuuteen, hee hee!)

  Itse aikoinaan ostin koko iPhonen vain sitä varten, että tiesin saavani varmasti siihen Instagramin. Olin blogeissa törmännyt instakuviin ja nuo neliökuvat niin mahdottomasti kiehtoi omaa mieltäni ja silmiäni 🙂

  Tykkään nykyään myös postata matkakuvia paljon enemmän Instaan kuin face-tilille, jotenkin se on mukavampaa ja kun oikeastaan melkein kaikki kuvat liittyvät matkustamiseen tai maisemiin niin ns. teema säilyy koko ajan toisin kuin facessa missä on kaikkea muuta sohellusta samassa.

  Mä en oikeen jaksa ymmärtää kun joillekin ihmisille nää instakuvat on ollut ”kova” pala, irvaillaan ja naureskellaan, että ”uu, nyt kun käytät noita filttereitä niin luulet olevasi joku valokuvaaja”. En tiedä onko muut törmännyt moiseen kommentointiin, ite oon äimistynyt kun eihän tää nyt ole keltään pois.

  • Reply lena perjantai, joulukuu 20, 2013 at 12:55

   Heheee, kohtalontovereita! Samalla linjalla ollaan, matkakuvia siellä Instassa enimmäkseen pyörii. FB:ssä sitten sitä sun tätä 🙂

   Ne neliöt on aivan huippuja, musta ne on kivoja blogikuvitukseenkin ainakin torstaisi. Ne muokkaukset niin Installa kuin muillakin ohjelmilla on musta vaan kivoja, ei niissä mitään vikaa ole.. joillakin ihmisillä on kauhea tarve kommentoida muiden tekemisiä todella ”tietäväisinä”, kuten sanoit nämä insta-kuvat eivät ole keltään pois ja jos niistä tykkää niin siinähän ei mitään outoa ole. En aina jaksa ymmärtää joidenkin tarvetta kommentoida joka asiaa, varsinkin jos siitä on vain negatiivista (en tarkoita rakentavaa) palautetta annettavana. En ole kyllä törmännyt vastaavaan, todella outoa kommenttia kerrassaan.

   Pitääkin etsiä sut instasta!

 • Reply satuvw torstai, joulukuu 19, 2013 at 20:13

  Aivan mahtavaa että olet jäänyt koukkuun Instagramiin (sanoo toinen addikti) ja lähdit kamppikseen mukaan, oli kiva tavata risteilyn merkeissä ja toivottavasti nähdään pian uudestaan. Oletko muuten tulossa Matkamessuille? Jos et, niin kyllä sinne Lontooseen pitää päästä shoppailemaan ainakin niitä alusvaatteita 😉

  • Reply lena perjantai, joulukuu 20, 2013 at 12:46

   Haha, meitä addikteja löytyy näköjään yksi jos toinenkin 🙂 Toivottavasti nähdään pian uudestaan, vaikka blogiporukalla tai sitten Vickanilla, kaikki käy! 😉 Piipahdin Victoria’s Secretillä keskiviikkona, ja mua aina jaksaa huvittaa miten paljon miehiä siellä pyörii. Keskiviikkona mitään ei lähtenyt mukaan, joulun jälkeen sitten!

   • Reply lena perjantai, joulukuu 20, 2013 at 12:46

    Ja niistä matkamessuista, en ole näillänäkymin sinne tulossa 🙁 Harmi kyllä, silloin olisi ollut hyvä tilaisuus nähdä teidät kaikki taas. Vuoden kuluttua sitten, laitan jo kalenteriin!

 • Reply Matteo torstai, joulukuu 19, 2013 at 19:02

  Do I have to be jealous of this Sir Bandson??? 😉

  • Reply lena torstai, joulukuu 19, 2013 at 19:15

   Its Branson and absolutely!

  Leave a Reply