Suomen suurin matkablogiyhteisö

Travel Massive in Stockholm

Someone once told me listening traveler’s stories is often more entertaining than reading a good travel book. Having just returned from a blog-trip to Stockholm, I can only agree with this – traveling with like-minded people to a travel conference is certainly inspiring. I have a plenty of stuff on my mind and therefore decided to divide Travel Massive/Stockholm/Cruise stories into three separate posts to avoid posts being too long. The first post is now here and is all about Travel Massive travel fair in Stockholm! Ten lovely Finnish blogger ladies boarded M/S Silja Symphony in Helsinki last Friday in order to attend Travel Massive in Stockholm on Saturday. It was the first Travel Massive in the Nordic countries and attendance was by invitation only.

//Päätin jakaa Travel Massive/Tukholma/risteily – tarinat kolmeen osaan pitääkseni tekstit kompakteina, ja ensimmäinen osa tulee tässä. Suomeksi reissusta riittää täällä blogin puolella enemmän tarinaa täällä. Tämän päivän aiheena on Travel Massive-tapahtuma Tukholmassa, joka oli ensimmäinen laatuaan pohjoismaissa ja oli tälläkertaa tarkoitettu vain kutsutuille henkilöille. 

IMG_5122tm4tm3tm2

Big thanks to Skimbaco’s Katja Presnal and Geo Traveler Media’s Lola Akinmede Åkerström for organising Travel Massive in Stockholm. Travel Massive is a global travel gathering connecting travelers, travel companies, bloggers and media in 39 cities. It was a great, inspiring event that gave me a plenty of new ideas regarding my blog and travel. Additionally, it was very beneficial in terms of networking with other bloggers and travel professionals. Besides us Finns, there were people from Norway and Sweden with truly international backgrounds. And obviously it was great to only talk about travel with like-minded people. More information about Travel Massive here.

//Kuvassa Travel Massiven järjestäjät Skimbacon Katja Presnal ja Geo Traveler Median Lola Akinmede Åkerström. Iso kiitos molemmille tapahtuman järjestämisestä vielä näin bloginkin kautta. Travel Massive kokoaa yhteen matkailun ammattilaisia, bloggaajia sekä median edustajia 39 kaupungissa maailmanlaajuisesti. Tapahtuma oli erittäin hyödyllinen mitä tulee muiden bloggaajien sekä matkailualalla työskentelevien ammattilaisten tapaamiseen ja verkostoitumiseen. Tapasimme osallistujia Norjasta ja Ruotsista – monilla oli myös hyvin kansainvälinen tausta. Ja oli mahtavaa keskustella kerrankin vain matkailusta. Tapahtumasta lisätietoa täältä.

IMG_5113

The event was hosted by Rica Hotel Stockholm. Rica Hotel Stockholm is a very modern and cool hotel located in the centre of Stockholm. To be honest here, I had never heard of Rica Hotels before – the hotel visited however gave me a good first impression of the chain. I may be a little bit picky when it comes to hotels and when I travel, I really appreciate modernity and customer service – Rica Hotel Stockholm ranks well in both categories.

//Travel Massive järjestettiin Rica Hotel Stockholmissa Tukholman keskustassa. Hotelli tarjosi hyvät puitteet tapahtumalle ja meitä bloggaajia hemmoteltiin hyvällä ruoalla. Hotelli on hyvin moderni ja sijantinsa puolesta aivan loistava – ja antoi siten hyvän ensivaikutelman ketjusta. Olen melko vaativa asiakas mitä hotelleihin tulee ja arvostan asiakaspalvelua sekä modernia vaikutelmaa yli kaiken – Rica Hotel Stockholmissa yhdistyi molemmat.

//EDITED 13.11.2013

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Ten blogger ladies, one weekend and Stockholm // Instagram Travel Thursday | LONDON AND BEYOND torstai, 14 marraskuun, 2013 at 17:39

  […] a couple of days ago and therefore will not provide more information here (the post is available here).  After Travel Massive we had a little while for ourselves to discover Stockholm. However it was […]

 • Reply Stockholm Travel Massive and our first #IGTravelThursday trip | Skimbaco Lifestyle | online magazine torstai, 14 marraskuun, 2013 at 06:15

  […] by Lenal17 from the blog London and Beyond – you can read Travel Massive in Stockholm by Lena, she also writes in […]

 • Reply satuvw keskiviikko, 13 marraskuun, 2013 at 17:28

  Tosi kiva kun pääsit lähtemään mukaan, oli mukava tavata ja nähdään ehkä Lontoon puolella shoppailureissulla jossain vaiheessa 😉

  • Reply lena torstai, 14 marraskuun, 2013 at 11:34

   Oli todella kiva tavata ja tosiaan olisi ehdottoman kiva tavata pian uudestaan! Tervetuloa vain Lontooseen pian, opas on tarjolla. 😉

 • Reply Katja of Skimbaco keskiviikko, 13 marraskuun, 2013 at 16:49

  Kiitos kun osallistuit meidän ensimmäiselle IG Travel Thursday matkalle ja ekaan Travel Massive-tapahtumaan Pohjoismaissa! Näitä tapaamisia lisää!!

  • Reply lena torstai, 14 marraskuun, 2013 at 11:33

   Kiitos itsellesi ja Satulle kaikesta organisoinnista! Oli ilo olla mukana ja toivottavasti mukana ollaan myöhemminkin. Lisää näitä tapahtumia ehdottomasti, laitetaan ideariihi pystyy vain. 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.