LONDON AND BEYOND is now available in English

Happy Monday to all my readers! I have just returned from Travel Massive networking event in Stockholm and it is quite likely that my blog updates in upcoming weeks are full of Stockholm (and Helsinki) related stuff. However, before getting into blogging about one of the greatest blogging-related trips ever, I would like to inform all my readers about one little change.

Although writing in English has been on my mind for a long time, it was last weekend and Travel Massive that fully convinced me of the benefits of English language and blogging. London and beyond is mainly a travel site and I write it to share the joy of travel and interact with fellow travel bloggers from every corner of the world. Unfortunately Finnish language is not fully appreciated as a global communication tool and after having received comments from non-finnish readers stating that they have encountered some difficulties regarding the language used, I soon realised something needs to change. From now on, London and beyond will be written in both, English and Finnish to serve both Finnish and global readers. I am trying to keep it compact in both languages and all comments and ideas are very much appreciated.

//kuten lukijat siellä ruudun toisella puolella varmasti ymmärsittekin ylläolevasta tekstistä, London and beyond tulee tästä lähtien olemaan kaksikielinen. Yritän parhaani mukaan pitää postaukset kompakteina ja kaikki muutos- ja parannusehdotukset otetaan kiitollisina vastaan.

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Veera Bianca maanantai, marraskuu 11, 2013 at 17:16

  Jes huippua, kahdella kielellä bloggaamisen voi munkin mielestä toteuttaa ihan näppärästi! 🙂 Kerran itse vaihdoin takaisin pelkkään suomeen, mutta sitten kuului perästä närkästyneitä sanoja 😀

  Odotan jo Tukholman tarinoita!

  • Reply lena tiistai, marraskuu 12, 2013 at 16:36

   Oikeassa olet! Kyllä tämä tästä lähtee sujumaan, pitää vain vähän totutella asiaan. 😉 Saa kaveritkin täälläpäin maailmaa sitten lukea juttuja eikä vain suomalaiset.

   Tukholmasta asiaa pian. 😉

  Leave a Reply