Matkasuunnitelmia seuraaville viikoille

Matkasuunnitelmiin (ja muihinkin suunnitelmiin) tuli pieni muutos, ja vietän ensi viikon Toscanan auringon alla. Auringosta en tosin ole varma tähän vuodenaikaan, mutta parannusta säätilassa tulee luultavaasti kuitenkin tapahtumaan Lontooseen verrattuna. Toscanan ja pääasiassa Firenzen reissu ei kuulunut suunnitelmiin vielä eilen, mutta tänään napsahtivat lentoliput sähköpostiin ja tiistai-aamuna lähtee lento Lontoosta kohti Pisaa. Lentoja oli tarjolla jo huomiseksi mutta Lontoota on lähestymässä ”vuosisadan myrsky” ja häiriöitä lentoliikenteeseen on luvattu huomisillasta maanantai-iltaan asti. Tässä syy miksi varasimme lennon vasta tiistaille, toivottavasti myrsky on jo siihen mennessä ehtinyt laantua. Kokemuksen äänellä voin todeta että Britannian lentokentät ja äärimmäiset (tai vähemmän äärimmäiset – lumi) sääilmiöt eivät ole kovin hyvä yhdistelmä.

f1f2

Palaan Toscanan reissulta Lontooseen tiistaina 5.11 ja torstaina 7.11 kutsuu Suomi ja Helsinki. Torstai-illan ja perjantai-päivän vietän ystävien kanssa ja perjantai-iltana suuntana on Tukholma. Siitä lisää myöhemmin postausten, Instagramin, Twitterin sekä Facebookin muodossa. Otan tietokoneen mukaan Italiaan joten päivityksiä tulee sieltäkin suunnalta – kannattaa siis pysyä kuulolla. Instagramista löydyn lenal17 tunnuksella, ja twitteristä käyttäjänimellä @leena_mari.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply