Suomen suurin matkablogiyhteisö

A great way to start the weekend: Farmers Market in South Kensington

Päätettiin näin viikonlopun kunniaksi käydä piipahtamassa farmers marketilla hankkimassa tuoreita vihanneksia, hedelmiä sekä muita herkkuja. Pyrin käymään farmers marketeilla niin usein kuin vain pystyn, sillä tuen mielelläni pienyrittäjia ja heidän toimintaansa. Tietysti tuotteiden tuoreus ja laatu ovat myös tärkeitä – ja näiden tuotteiden hinnat ovat mielestäni myös erittäin kohtuullisia.  Onneksi näitä marketeja löytyy ympäri Lontoota hyvinkin runsaasti. Suosikki-marketini täällä meilläpäin on suljettu lauantaisin joten otettiin suunta kohti South Kensingtonia. Olisi kovasti tehnyt mieli lähteä käymään Borough Marketilla, joka lienee suurin sekä kooltaan sekä valikoimaltaan, mutta halusin samalla tehdä kävelylenkin joten South Kensington oli oiva kohde. Bute Streetin farmers market ei ole kovin suuri, mutta siellä saa varmasti ostoksensa tehtyä. Suosittelen kuitenkin Lontoon kävijöitä tutustumaan yllämainittuun Borough Marketiin, sieltä löytyy aivan kaikkea – vain mielikuvitus on rajana. Kannattaa varautua kuitenkin yleisöryntäykseen varsinkin lauantaisin.

sk1 sk2 sk4 sk5sk8 sk6

Ostimme ison säkillisen (kuva yllä) perunoita, sipulia, kananmunia sekä päärynöitä. Hintaa tuli kaikelle kokonaisuudessaan noin viisi puntaa, joten hinnat tosiaankin ovat mielestäni kohdallaan. Perunat, sipuli sekä kananmunat menivät jo parempiin suihin – valmistimme lounaaksi italialaista omelettia perunan kera. Italialaiset todella taitavat ruoanlaiton!

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Tuoreita raaka-aineita Bolognan katumarkkinoilta - london and beyond keskiviikko, kesäkuu 25, 2014 at 15:03

  […] joista saa ostettua herkkuja suoraan niiden tuottajilta, vieläpä hyvin kohtuulliseen hintaan. (Täällä hieman tarinaa South Kensingtonin Farmers […]

 • Reply Matteo maanantai, lokakuu 21, 2013 at 22:58

  English please!? Cant read any of this!

  • Reply lena tiistai, lokakuu 22, 2013 at 20:22

   Will do very soon you know that!!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.