One Day at Brighton Beach // Instagram Travel Thursday

Mukavaa Travel Thursdayta kaikille!

Instagram Travel Thursdayn aiheeksi valikoitui tänään Brighton, ja luvassa onkin sekä vanhoja että vähän tuoreempia Instagram-kuvia. Palasin takaisin Lontooseen maanantai-iltana joten on mukava fiilistellä Englanti-teemaa vaihtelun vuoksi.

Pikareissu Brightoniin  tapahtui viime talvena, jolloin otimme Lontoosta junan kohti rannikkoa. Reissu oli osittain perheloma ja lisäksi muutaman kaverini Lontoosta liittyi seuraan. Tuuria oli roimasti mukana, sillä aurinko jaksoi paistaa täydeltä taivaalta vielä marraskuussakin. Sää ei ollut läheskään niin lämmin mitä kuvat antavat ymmärtää mutta näin pohjoismaalaiselle lämpötila oli toki ihan riittävä. Päivän vietimme suureksi osaksi rannalla kävellen sekä Brighton Pierillä sijaitsevassa huvipuistossa. Illalla sitten lähdettiin testaamaan ravintoloita sekä pubeja.

(Britit ovat kyllä mahtavia, aina kun aurinko tulee esiin talvisaikaan niin shortsit jalkaan ja ulos lämpötilasta piittaamatta! Alla kuva beach volley-matsista, palelin itse vieressä toppatakki päällä.)

photo-169 photo-170 photo-171 photo-172photo-173

Brighton on sikäli kätevä kohde, että Lontoosta sinne ei ole kuin noin puolentoista tunnin junamatka. Näin ollen sinne voi lähteä viettämään kesäpäivää rannalla löhöilyn merkeissä tai vaikka miniviikonloppua: itse vietimme siellä yhden yön. Brightonista löytyy ihania ravintoloita ja pubeja, joita olisi mukava kierrellä pidempäänkin. Olen hävettävän vähän matkustanut Britanniassa viimeisen kuuden vuoden aikana, joten suunnitelmissa on lähiaikoina tehdä hieman pidempi reissu Brightoniin. Kaikki vinkit Brightonia koskien otetaan siis erittäin kiitollisena vastaan!

Instagram Travel Thursday-tempauksen ovat Suomeen tuoneet bloggaajat blogien Running with Wild Horses, Kaukokaipuu ja Destination Unknown takana. Tarkoituksena on koota yhteen Instagramissa olevia matkakuvia ja niihin liittyviä tarinoita.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply Amanda sunnuntai, lokakuu 13, 2013 at 11:30

  Tosi kivoja kuvia! Hahaa, niin totta tuo ”Britit ovat kyllä mahtavia, aina kun aurinko tulee esiin talvisaikaan niin shortsit jalkaan ja ulos lämpötilasta piittaamatta!” Muistelen lämmöllä esimerkiksi reissuani Valenciaan tammikuisessa viileydessä. Espanjalaiset hytisivät talvitakeissaan, mutta rannalle päästyään joukon brittivahvistus tempaisi vaatteet päältään ja sinkaisi veteen. Oli kuulemma pakko, jotta voi sanoa uineensa Atlantissa Espanjassa!

  • Reply lena sunnuntai, lokakuu 13, 2013 at 14:12

   Kiitti! : ) Haha eikä! Espanjalaiset aivan jäissään, voin vain kuvitella tämän näyn! Mä olen itse sen verran kylmäverinen että ei tulisi mieleenkään: olen usein se jolla on se toppatakki päällä 😀 Skotlannissa asuessani en voinut kuin ihmetellä tätä shortsi-juttua (tai vastaavasti viikonloppu-iltoina paikallisten leidien mekkovalinnat ihmetyttivät lämpötilan pyöriessä noin nollan kieppeillä..), eikä Englannissa ole tilanne muuttunut!

 • Reply Kiira torstai, lokakuu 10, 2013 at 22:15

  Home Sweet Home <3 Pakko sanoa, että kun katoin näitä sun kuvia niin heti valtasi kehon ihanan lämmin fiilis. Sellainen onnellinen olo. Täällä sitä ollaan. Kun tuut käymään seuraavan kerran, niin laita kommenttia. Olisi tosi mukava tavata. 🙂

  • Reply lena perjantai, lokakuu 11, 2013 at 10:38

   Kiitti kommentista 🙂

   Laitan ehdottomasti kommenttia kun sinne Brightoniin ensi kerran tulen, olisi tosi mukava tavata. Ja tämä pätee toiseenkin suuntaan, ilmoittele ihmeessä jos Lontoossa päin liikut! : )

 • Reply Kea torstai, lokakuu 10, 2013 at 20:51

  Muistan teininä haaveilleeni reissusta Brightoniin… sittemmin matkat on aina vieny muualle, mutta ehkä vielä joku päivä pääsen tutkimaan Englantia Lontoota ja lähiympäristöä laajemmin. 🙂

  • Reply lena perjantai, lokakuu 11, 2013 at 10:37

   Sun blogipostauksia seuranneena Kalifornia vaikuttaa huomattavasti mielenkiintoisemmalta kuin Englanti. 😉 Mutta kyllähän täälläkin kannattaa ehdottomasti kierrellä, ei sillä. Hauskaa sinänsä etten ole koskaan ollut kovin kiinnostunut Britanniasta ylipäätään ja täällä on vierähtänyt yli viisi vuotta. Matkat ovat siis suuntautuneet muualle täälläkin päin 😀

 • Reply Veera Bianca torstai, lokakuu 10, 2013 at 19:39

  Vitsit oon innoissaan, että pääsen kohta Lontooseen! Brighton on aina ollut myös sellainen mesta missä haluaisin käydä. Nyt näyttäisi siltä, että ensi vuonna vietän enemmänkin aikaa Lontoossa joten enköhän viimeistään silloin ehdi päiväretkelle 😉

  • Reply Kiira torstai, lokakuu 10, 2013 at 22:14

   Pakko kommentoida, vaikka ei ole oma postaus; tule ihmeessä käymään täällä ja voin järkätä sulle kunnon turistikierroksen. 🙂 (Sama tarjous muuten kaikille halukkaille!)

  • Reply lena perjantai, lokakuu 11, 2013 at 10:35

   Tervetuloa Lontooseen! Ja jee, täällä kannattaa aina viettää enemmän aikaa! Täällä pätee myös tuo Kiiran allaoleva tarjous jos on tarvetta oppaalle tms. : )

 • Reply kaukokaipuu torstai, lokakuu 10, 2013 at 17:56

  Super ihania kuvia! Etenkin tuo ranta, vau! Mä en ole kovinkaan paljon päässyt enkkulassa vielä junailemaan, mutta vielä senkin aika tulee.. 🙂

  • Reply lena torstai, lokakuu 10, 2013 at 18:16

   Kiitos! : ) Junailu on täälläpäin mielestäni halvempaa kuin Suomessa ainakin jos varaa ennakkoon joten suosittelen kovasti. Näkee maisemiakin samalla : )

 • Reply maisasofia torstai, lokakuu 10, 2013 at 17:19

  Ompa hyviä kuvia Brightonista! Omalta reissultani on säästynyt tasan yksi kuva… 😀

  • Reply lena torstai, lokakuu 10, 2013 at 17:24

   Thanks! Puhelimen uumenista löytyy vaikka mitä… 😀
   Pidä se yksi ainoa kuva kuitenkin hyvässä tallessa. 😉

 • Reply Katja torstai, lokakuu 10, 2013 at 16:17

  Ihanan kesäisiä kuvia lämpötiloista huolimatta. 😀
  Hävettää myöntää etten ole edes vielä koskaan Lontoossa käynyt. Brighton vaikuttaisikin hyvältä päiväreissukaupungilta, jos Lontooseen tässä joskus lähiaikoina sattuisi matkustamaan. 🙂

  • Reply lena torstai, lokakuu 10, 2013 at 16:55

   Thanks : )

   Tervetuloa vain Lontooseen, en ollut täällä itsekään montaa kertaa vieraillut kun tänne muutin! Aina oppii jotain uutta ja aina löytyy tekemistä. Suosittelen erittäin paljon.. vaikka Italialle kovasti lämpeninkin. ; )

 • Reply satuvw torstai, lokakuu 10, 2013 at 12:15

  Tuo on kyllä niin totta mitä sanoit briteistä, shortsit kaivetaan kyllä heti ulos kun aurinko vähän paistaa 🙂 Ihania kuvia Brightonista, olen siellä ollut kerran kielikurssilla mutta olisi ihana lähteä joskus vielä reissuun uudestaan!

  • Reply lena torstai, lokakuu 10, 2013 at 12:52

   Kiitos! Toivon myös että pian pääsee tuonne rannikon suuntaa pidemmäksikin aikaa vierailemaan.

   Onpa mukava huomata että muutkin ovat tämän shortsi-asian huomanneet! Sitten aina saa kuulla että ”eihän sulla pitäisi kylmä olla kun olet Suomesta kotoisin”. : )

  Leave a Reply