Lähimatkailua ja alkusyksyn tunnelmia

Tiedätteko ne loppukesän viimeiset lämpimät päivät, jolloin aurinko paistaa ja ilma on raikas? Sellaisia päivät ovat olleet lomani aikana täällä Suomessa, ja näyttääkin siltä että eritoten Kuopiota on hemmoteltu oikein kunnolla. Päätin eräänä päivänä viime viikolla kävellä hieman ympäriinsä kameran kanssa, tarkoituksenani kuvata syksyistä maisemaa. Mielestäni syksy ei ole vielä kunnolla saapunut (pidän kovasti siitä että maisema alkaa muuttua värikkäämmäksi), mutta luontoa on silti aina mukava kuvata.

Asun tällä hetkellä Lontoon keskustassa, ja se saa minut arvostamaan luontoa entistä enemmän. Lontoossa on tietysti lukuisia puistoja joissa on ihana viettää aikaa, mutta mielestäni ”aito” luonto on kuitenkin aivan eri asia. Järvet ja luonto on täälläpäin Suomea lähellä jokaista ja miten helppoa onkaan lähteä esimerkiksi lenkille, uimaan, veneilemään tai vaikka sienestämään. Alla muutamia syksyisiä otoksia muutaman päivän takaa, huomasin kotiin tultuani että olin kuvannut pääasiassa maisemia joissa on vene. No, välittyy se luonto ja syksy kuvista siitä huolimatta!

k3k2 k4 k5 k6 k7 k8 k10k9k1

Lennän huomenna aamulla Helsingin kautta Milanoon, joten voi olla että blogissani on hieman tavallista hiljaisempaa ensi viikolla. Lähden kiertelemään Pohjois-Italiaa ilman sen kummempia suunnitelmia ja blogi päivittyy mahdollisuuksien mukaan – Instagram päivittyy varmasti. Löydyn sieltä nimellä lenal17, mikäli Italian ihmeet kiinnostavat! Asiaa Italiasta tulee tänne blogin puolelle heti palattuani, ja matkavinkkejä saa ehdottomasti laittaa kommentti-boksiin. Kiitos vielä kaikille edelliseen postaukseen vinkkejä antaneille : )

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply iinaerika torstai, syyskuu 19, 2013 at 19:34

    Ihania syyskuvii!:) Mistä kohti Kuopioo nää on otettu?:(kuiteskin ihan tutun lenkkipolun varrelta, mutta en vaan tunnista..:D)

    • Reply lena lauantai, syyskuu 21, 2013 at 12:48

      Kiitos! Kuvat on Julkulasta, siellä on tosi kiva lenkkeillä, varsinkin siellä rannassa 🙂 jos sielläpäin oot lenkkeillyt niin varmasti on tutut maisemat!

    Leave a Reply