Beijing Dumpling – Chinatown, London

Kävimme lauantai-iltana pitkästä aikaa Chinatownissa. Syykin oli erittäin hyvä – pääsimme vihdoinkin testaamaan ravintolaa jossa meidän oli pitänyt käydä jo pitkään. Paikka on Beijing Dumpling, josta olimme kuulleet paljon – niin hyvää kuin huonoakin. Olimme liikkeellä ystäväpariskunnan kanssa, jonka toinen puolisko on asunut pitkään Kiinassa ja jakaa kanssani kiinnostuksen maan kieleen, kulttuuriin ja ruokaan.

Ravintola ei ole saanut välttämättä parasta palautetta esimerkiksi TimeOutissa, mutta päätin silti olla tuomitsematta ennenkuin minulla oli omakohtaista kokemusta. Ravintolakokemus oli kokonaisuutena hyvä, mutta pientä petraamisen varaa toki on. Olen yleensä hyvin tarkka asiakaspalvelun laadusta ravintoloissa, ja palvelun puolella oli ehdottomasti parantamisen varaa. En osaa eritellä vain yhtä syytä, asiakkaana minulle jäi kuitenkin kuva että kiire oli hirveä ja koska ulkona oli pitkä jono, yritettiin asiakkaita saada lähtemään pois melko nopeasti. Hyvä ruoka ja hyvä seura kompensoivat sen kuitenkin tällä kertaa. Ruoka nimittäin oli oikeasti hyvää. Oli myös ihana saada maistuvaa itämaista teetä pitkästä aikaa.

Beijing Dumpling, 23 Lisle St WC2 H7.
Tube: Leicester Square.

beijing1 beijing2 beijing3 beijing4beijing7beijing5 beijing6

Onko kellään vinkkejä hyvistä kiinalaisista ravintoloista Lontoossa? Kaikki vinkit otetaan mielellään vastaan!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mamuska - Authentic Polish Food in Elephant and Castle | London and beyond torstai, elokuu 22, 2013 at 10:04

    […] pääsen taas lempiaiheeseeni – ruokaan ja ravintoloihin. Muutama päivä sitten kirjoitin Dumpling-ravintolasta Lontoon Chinatownissa, ja nyt vuoron pääsee Mamuska, puolalainen ravintola Elephant & […]

  • Leave a Reply