Suomen suurin matkablogiyhteisö
Matkailu Saksassa Saksa Yleinen

Ihanat naiset Frankfurtissa

24.10.2017
Ihania naisia oli tässä blogitapaamisessa mukana täysi kymppi!

Ja minulla jo valmiiksi haikea olo. Tämä oli minulle neljäs ulkosuomalaisten bloggaajien treffiviikonloppu ja erittäin todennäköisesti viimeinen. Ainakin tällä erää. Nämä meidän tapaamiset ovat olleet antoisia ja hauskoja. Olen tutustunut moniin kasvoihin blogien takana. Moniin upeisiin naisiin. Joukkoomme mahtuu niin kirjailijaa kuin tohtoria, monilla aloilla menestyneitä naisia. Kaikenlaisia. Ihanaisia. Osan näin nyt ensimmäistä kertaa, osan tapasin toisen kerran. Osaa näen muutenkin, koska asumme lähellä toisiamme.

Viherjuuria -blogin Heidi, London and Beyondin Leena, H niin kuin Hausfraun Jenni, Ajatuksia Saksasta -blogin Oili,  Hin und zurück -blogin Heini,  Viisi kymppiä lasissa -blogin Aino, Oh wie nordisch -blogin Eeva, Hollanninhippiäisen Liisa ja Suomalainen im Ällgau -blogin Kati. Olette ihania! Kaikki. Ihania. Sanoinko sen jo.

Kiitos ja kippis!

Eikä tapaamispaikassammekaan Frankfurt am Mainissa mitään vikaa ollut.

Päin vastoin. Pienistä ennakkoasenteistani huolimatta tunsin viehätystä kaupunkia kohtaan. Pilvenpiirtäjien ja vanhojen talojen sekoitus on mielenkiintoinen. Yhdistelmä vanhaa ja uutta sulassa sovussa. On bisneskatuja ja on bisneskatuja. Ensinäkymät kaupungista osuivat juuri punaisten lyhtyjen alueelle ja taisimme parkkipaikkaa etsiessä ajaa seksikadun läpi jopa kolmesti. Mainittakoon, että ihan oikeasti vahingossa. Hotellimme sijaitsi aivan niillä nurkilla. Tarkoituksella kävimme myöhemmin kyllä kadulla räpsimässä pari valokuvaa. Ihan vaan mielenkiinnosta. Tämä on asia, joka minua Saksassa aina hieman hämmentää.

Viini virtasi ja Kaija Kookin soi.

Lauantai sujui juomisen ja syömisen merkeissä. Tuli juotua muutama lasillinen viiniä ja maistettua Frankfurtin erikoisuutta, omenaviiniäkin. Lounasravintolamme, Katin vinkkaama Wagner oli napakymppi ja ruoka oli tuhtia ja maittavaa.

Lue tarkemmin lounasravintolastamme ja frankfurtilaisesta ruokakulttuurista täältä: Syö, juo Frankfurt.

Sunnuntaina taas nautimme Frankfurtin kaupungin sponssaamasta maisemaristeilystä Primus Linie -jokiristeilijän kyydissä. Kiitokset Jennille tämän asian hoitamisesta. Risteily oli juuri parasta ohjelmaa sateiselle ja kolealle sunnuntaille. Mikäs siinä lämpimissä ja avarissa sisätiloissa istuessa ja hyvästä seurasta ja kaupunkinäkymistä nauttiessa.

Harmi, etten voi tähän lopuksi sanoa, että ensi kertaan leidit!


Aiemmat treffimme:

Ihanat naiset Aachenissa

Ihanat naiset Mainzissa

Ihanat naiset Antwerpenissa

Facebooktwitter

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Viherjuuria 24.10.2017 at 11:44

  Kivoja kuvia ja tunnelmia!
  Ehkäpä sä lennät vierailijaksi seuraavaan tapaamiseen, sillä eihän tämä nyt tähän voi jäädä =)
  Ihana on tosiaan päivän sana <3

  • Reply Jonna 25.10.2017 at 08:23

   Juu, ette te ehkä ihan niin helposti minusta pääsekään. Te ihanat!

 • Reply Kati Suomalainen im Allgäu 24.10.2017 at 19:30

  Ihana kirjoitus ja kyllä me vielä tavataan. Teidän pitää tulla tänne Allgäuhin tai sitten tavataan jossain bloggaajatreffeillä. Mukava oli tavata ja kiva että FFM ei ollut pettymys.

  • Reply Jonna 25.10.2017 at 08:22

   <3 Mukava tosiaan tavata ja ehkäpä nähdään vielä. Houkuttelisi kyllä tulla sinne teidän suunnalle jossain vaiheessa!

   • Reply Oili / Ajatuksia Saksasta 25.10.2017 at 20:29

    Kannatan tätä: lennätä koko perhe Allgäuhin (täytyyhän teidän päästä jossain vaiheessa takaisin Saksaan) ja tavataan siellä! 🙂

  Leave a Reply