Yleinen

Ihanat naiset Mainzissa

4.12.2016

Olin mukana nyt toistamiseen Saksassa ja lähialueilla asuvien ulkosuomalaisten bloggaajien tapaamisessa. Ensimmäinen kerta oli alkuvuonna Aachenissa ja tällä kertaa tapasimme Mainzissa. Edellisen kerran perusteella osasin odottaa mahtavaa minilomaa aivan mahtavassa seurassa enkä joutunut pettymään.

Tapaamisessa oli mukana muutama meitä edellisella kerralla mukana olleita (viisi kymppiä lasissa blogin Aino ja London and beyond blogin Lena) ja lisäksi muutama uusi kasvo (Oili (Ajatuksia Saksasta), Heidi (Viherjuuria), Päivi (Puolivälissä) ja Eeva (Oh wie nordisch!). Tämä on kyllä yksi bloggaamisen parhaita puolia, tutustuminen toisiin bloggaajiin. Saada henkilöille blogien takana ääni ja kasvot. Verkostoitua ja saada uusia ideoita ja näkökulmia. Saada kokea yhteenkuuluvuutta. Saada nauraa maha kippurassa ja kyyneleet silmissä. Saada pieni irtiotto arjesta. Täydellinen miniloma ihanien naisten kanssa!

bloggaajat Mainzissa Mainzin kapeilla kujilla vegaaniravintola Mainz

Oikeastaan tapaamispaikalla ei ole kovin paljon merkitystä. Tapaamisissa pääpaino kun on hyvässä seurassa, hyvässä ruuassa ja viinissä. Mainz toki ympäristönä tarjosi kauniit puitteet ja viinialueella sijaitsevana kaupunkina tarjosi myös erityisen hyviä saksalaisia viinejä maistettavaksi. Meillä oli vieläpä joukossamme oma viiniasiantuntija, Viinikupla -blogia Puolivälissä bloginsa lisäksi kirjoittava Päivi.

viinitupa Mainz hyvää saksalaista punaviiniä Mainzissa

Hiljaisia hetkiä ei tainnut montaa tulla. Lähinnä ehkä silloin, kun kaikki kaivoivat kamerat esiin ja keskittyivät ruoka-annoksen kuvaamiseen. Kuvaus- ja kameravinkit olivatkin yhtenä puheenaiheena tapaamisessa. Mutta mistä muusta bloggaajat keskenään puhuvat? Heidi Viherjuuria-blogista paljasti tapaamisen kuumat puheenaiheet omassa postauksessaan. Valokuvaamisen lisäksi puheissa toistuivat muut blogaamiseen liittyvät vinkit, mutta myös kunkin taustoja ja ulkosuomalaisuuteen liittyviä asioita käytiin läpi. Välillä puheenaiheet olivat niin hauskoja, että naurulta ei puhuttua enää saanut. Kirjoittamisen lisäksi bloggaajilla on siis sana hallussa myös kasvotusten.

bloggaaja työssään - Mainz kamerat kuumana tapaamisessa

Tämä toinen bloggaajatapaaminen ei taatusti tule jäämään viimeiseksi vaan saanee jatkoa toivon mukaan jo ensi keväänä!

Ja jos haluat tietää tarkemmin, missä ja mitä me tapaamisessa söimme ja joimme, käy lukemassa siitä lisää täältä: Ruoka-ja viinimatka Mainziin

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Päivi / Puolivälissä 5.12.2016 at 10:24

    Siellähän minä tosi asiantuntevasti kuvailen kännykällä viinilasia 😀 Kiitos seurasta, oli tosiaan kivaa ja varmasti otetaan uusiksi!

    • Reply Jonna / Lempipaikkojani 5.12.2016 at 11:10

      Juu, erittäin asiantunteva ote on 😀 Oli todella hauskaa tutustua ja odotan jo seuraavaa kertaa!

    Leave a Reply