Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Puolivuotiskatsaus

10.5.2016
Blogini täyttää tänään puoli vuotta!

Eihän se ole aika eikä mikään kokeneille bloggaajille, mutta minulle se on yksi tärkeä välietappi tällä aloittamallani tiellä. Blogin kirjoittaminen on tuonut mielekästä sisältöä päiviini, olen oppinut valtavasti uutta ja saanut tutustua mahtaviin kanssabloggaajiin. Ensimmäisestä bloggaajatapaamisesta voit lukea lisää täältä.

Pienimuotoista yhteistyötäkin olen jo päässyt tekemään ja se jos mikä on mahtavaa! Ensimmäinen varsinainen yhteistyöpostaukseni toi helpotusta kaksikielisyyden kanssa painimiseen tarjoamalla motivoivia ja kivoja pelejä ja tehtäviä lasten suomen kielen ylläpitämiseksi. Postauksen pääset lukemaan tästä.

 #oppijailo #sanapeli #suomenkieli #kaksikielisyys #oppimispeli #sanaseikkailijat #lapset #perhepeli #pelihetki

#oppijailo #oppimispeli #sanaseikkailijat

Kaikkiaan olen kirjoittanut jo huimat 89 artikkelia! Huh, tuntuu isolta luvulta, mutta hauskaahan tämä on vain ollut. Jokaisen postauksen olen innolla tehnyt.

Suosituimpien postausten lisäksi on mielenkiintoista hieman analysoida kuka blogiani lukee ja mistä maasta lukijani ovat.

Lukijoista 43% on Suomesta ja 30% Saksasta. Kolmanneksi suurin maa on USA 4% osuudella. Suurin osa lukijoista on naisia ja iältään 25-34 -vuotiaita.

Olen ahkerasti seuraillut myös postausten kävijätilastoja ja sitä kautta saanut omaa linjaani selvitettyä. Vaikka pääsääntöisesti kirjoitan itseäni varten, olisi tylsää, jos kukaan ei näitä lukisi. Suosituimmat kirjoitukseni ovat käsitelleet ulkosuomalaisuutta, saksalaisuutta ja kaksikielisyyttä. Nämä aiheet ovat itselleni tärkeitä ja lähellä sydäntä ja se näkynee myös lukijoille.

Tässä Top 5 luetuimmat postaukseni:
  1. Saksalaistunutta minussa
  2. Vinkkejä lasten suomen kielen ylläpitoon ja parantamiseen
  3. Miten saksalaiset tavat eroavat suomalaisista?
  4. Suomalaisen prinsessan jalanjäljillä Braunfelsin linnassa
  5. Ulkomaille muuttaminen lapsiperheenä

Luetuimmat postaukseni Top20 löytyy täältä erilliseltä sivulta, jota päivitän aina muutosten mukaan.

13086745_10154226307688324_7099381688005854863_o

Blogini on saanut näkyvyyttä eri portaaleissa. Olen myös päässyt tekemään ensimmäisen lehtiartikkelini Parhaat Kotiblogit -lehden numeroon 2/2016.

Uusimpana kuviona voin ilokseni todeta, että blogini on mukana ParisRio -matkablogeissa.

Lukijapalautetta ja kommentteja on aina ilo saada. Sain myös ensimmäisen postaustoiveen ja sen seurauksena syntyi katsaus koiraelämään Saksassa. Postauksen löytyy täältä. Otan mielelläni vastaan enemmänkin postaustoiveita ja -ideoita.

On ollut ilo jakaa tämä kulunut puolivuotinen teidän kanssanne ja toivon mukaan seuraavasta puolivuotisesta tulee myös aivan mahtava!

 

Facebooktwitter

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Leena 10.5.2016 at 18:20

    Ihan vasta löysin blogisi. Luen innolla. Terveisiä Münchenistä.

  • Leave a Reply