Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Bloggaajatapaaminen Aachenissa

20.2.2016

Ensi viikonloppuna on ulkosuomalaisten bloggaajien tapaaminen Aachenissa. En malttaisi odottaa!

010

Paikalle tulee meidän Saksansuomalaisten lisäksi muitakin Keski-Eurooppalaisia bloggaajia, välimatkat kun ovat täällä niin lyhyitä. Aachenin kaupunki sijaitsee Saksassa ihan lähellä sekä Belgian että Hollannin rajaa.

006

Itse olen tähän mennessä käynyt Aachenissa vain yhden kerran suht pikaisesti päiväseltään toukokuussa 2013. Tämän postauksen kuvat ovatkin tuolta taannoiselta reissulta. Onneksi bloggaajatapaamisen myötä pääsen tutustumaan kaupunkiin uudestaan ja paremmalla ajalla kuin edellisellä kerralla.

005

Aachenin kaupunkiin tutustumista tärkeämpänä pidän tutustumista uusiin kasvoihin, kanssabloggaajiini. Itsehän olen vasta-alkaja blogin kirjoittajana, joten siksikin on hienoa päästä mukaan verkostoitumaan ja saamaan oppia kokeneemmilta bloggaajilta! Kaikenlaisia blogeja olen kyllä innolla lukenut lähemmäs kymmenen vuoden ajan, mutta oman blogin aloittaminen oli todella suuren kynnyksen takana. Haaveilin siitä varmaan pari vuotta, mutta rohkeus riitti vasta viime marraskuussa. Ette uskokaan kuinka paljon jännitti julkaista ensimmäiset jutut!

012

Minun lisäkseni tapaamisessa ovat mukana ainakin seuraavien blogien takana vaikuttavat naiset: Saksasta Lena London and Beyond, Oili Ajatuksia Saksasta ja Johanna Eau de Cologne sekä Hollannista Anna, Belgista Laura’s Itinerary ja Luxemburgista Aino Viisi kymppiä lasissa.

004

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta 20.2.2016 at 22:53

  Vähänkö hauskaa että teillä on siellä tuollainen Saksa-jengi, jolla pystytte kokoontua. Pitäkäähän hauskaa ja laittakaa sitten blogien puolelle raporttia tulemaan! 🙂

  • Reply jujukas 21.2.2016 at 18:57

   Mielenkiinnolla odotan tapaamista! On tosiaan hauskaa, että on mahdollisuus tällaiseen tapaamiseen!

 • Reply lena 21.2.2016 at 19:06

  Jee, ihan huippua tavata!!:))

 • Reply laurasitinerary 26.2.2016 at 23:27

  Huomenna nähdään, tosi kivaa! 🙂

  • Reply jujukas 27.2.2016 at 09:16

   Niin on! Kivaa tutustua uusiin ihmisiin 🙂

  Leave a Reply