Mediakortti ja yhteistyö

Teen mielelläni yhteistyötä blogini teemoihin sopivien matkailu- varuste- sekä ravintola-alan toimijoiden kanssa.

Tutustu ja ota rohkeasti yhteyttä laurantarakalla(at)gmail.com!

KUKA?

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Olen Laura, 30-vuotias tamperelainen. Päivisin teen mielenkiintoista rahoitusalan asiantuntijatyötä, jotta lomilla voin toteuttaa matkustushaaveitani. Olen aloittanut pitkään harkitun matkablogini toukokuussa 2019. Olen ennakkoluuloton ja helposti innostuva matkailija. Matkustan 4-7 kertaa vuodessa. Parasta matkailussa on vapauden tunne, sekä uusien asioiden oppiminen sekä kulttuureihin tutustuminen. Jos joku kysyisi, lähdetkö huomenna pikareissuun paikkaan X, vastaukseni olisi varmasti ”todellakin”, kalenterin ja budjetin niin salliessa.

Matkailen hyvin sekalaisissa porukoissa, joskus perheenjäsenten, ystävien ja välillä täysin ventovieraiden kanssa. Uusin aluevaltaukseni on moottoripyörämatkailu ja olen hurahtanut siihen täysin. Pidän myös kaupunkilomista ja kaikissa matkakohteissa pyrin tarkastelemaan kohteiden esteettömyyttä. Pidän esteettömyyttä erittäin tärkeänä tasa-arvotekijänä, mutta se valitettavan usein unohtuu kun puhutaan tasa-arvosta. Esteettömyys on yhteinen asia ja siihen voi ja pitää kiinnitää huomiota, vaikka se ei sillä hetkellä koskisi itseä.

Pyrin kirjoittamaan blogiin yhden postauksen viikossa. Jotkut postaukset syntyvät hetkessä loistavasta postausideasta ja osaa postauksista kirjottelen pikkuhiljaa aina inspiraation iskiessä. Blogin lisäksi päivitän säännöllisesti instagramia ja facebookia. Uutena somekanavana avasin toukokuussa 2020 tiktok-tilin, jonne päivitän ajovideoita ja maisemavideoita.

Blogin lukuja 12.07.2020 mennessä

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
  • Istuntoja keskimäärin 7400/kk.
  • Lukijoita keskimäärin 4200/kk.
  • Sivun avauksia 6000/kk.
  • Istunnot käyttäjää kohti 1,35/hlö.
  • Istunnon kesto keskimäärin  1 minuutti 46 sekuntia.
  • Suurin osa lukijoista asuu Helsingissä (40%), Tampereella (14%), Turussa (5%), Espoossa (3%), Vantaalla (3%), Oulussa (2%)  ja Jyväskylässä (1%).

 

Suosituimmat postaukset 

Yhteistyöt tähän mennessä

Tulevat reissut

  • 09/2021 Route 66 Chicago-Los Angeles moottoripyörällä (PeterPanBike matka)
  • Yhteistyömatka, ehdota!

SOME

-Laura

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

laurantarakalla(at)gmail.com