Kategoriat

Esittely, Lauran tarakalla

Moikka!

Jo jonkin aikaa olen miettinyt tämän blogin perustamista, sen nimeä, teemaa ja tätä ensimmäistä kirjoitusta. Pohjimmaisena ajatuksena oli perustaa itseäni varten valokuva-albumi matkoistani, mutta jos kuvista ja kokemuksista on jollekin muullekin iloa ja hyötyä, niin sehän on vain plussaa.

Matkustan ulkomailla 3-7 kertaa vuodessa, pääsääntöisesti Euroopassa mutta myös muualla maailmassa. Olen onnekas ja olen saanut matkustaa pienestä alkaen eikä matkustuskuume ole ainakaan helpottanut iän myötä. Matkustan pääsääntöisesti lentäen ja converseilla, mutta nykyään myös moottoripyörällä. Lisäksi haluan ottaa blogiini yhdeksi teemaksi esteettömyyden. En ole esteettömyyden asiantuntija, mutta olen alkanut tarkkailemaan matkakohteita myös sillä silmällä ja jaan havaintoni mielelläni myös muiden kanssa.

 

09/2018 Dolomiittien huipun tuntumassa

 

Kotiuduin viikko sitten Rodokselta ja seuraavat matkat ovat tiedossa tulevana kesänä. Luokittelen itseni ennemmin kaupunki- kuin rantalomailijaksi, mutta täytyy myöntää, että perinteinen rantaloma Rodoksella teki todella hyvää pitkän työputken jälkeen. Prätkällä matkustaminen on tuonut uusia ulottuvuuksia matkailuun ja olen ajanut sellaisia reittejä ja käynyt sellaisissa paikoissa,  joihin ei olisi muuten tullut mentyä. Nautin kauniista maisemista ja hyvästä ruoasta, eikä eri matkustustavat suinkaan sulje edellämainittuja pois. Myös ajohousut jalassa voi syödä esimerkiksi Saksan parasta wieninleikettä henkeäsalpaavissa maisemissa! 😉

Taidan hieman fiilistellä viimeisimpiä matkojani ennen kun pääsen hehkuttamaan tulevia reissuja.

Olisi mukava kuulla, jos ruudun toiselle puolelle ilmestyy erityisesti moottoripyörällä matkustamisesta tai esteettömistä matkakohteista kiinnostuneita lukijoita! Oikeestaan, ilmotelkaa ylinpäätään itsestänne jos joku tänne eksyy! 🙂

-Laura-

Lounaalla Lissabonissa 07/2018

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply