Tärkeät asiat

Hei sinä!

Kiva, kun löysit blogiini. Ehkä tulit tänne lukemaan elämästäni ulkomailla, hakemaan vinkkejä matkakohteisiin tai etsimään tietoa ekologisista arjen valinnoista. Toivon kuitenkin, että luet läpi myös tämän sivun. Se olisi tärkeää.

Vaikuttajana tahdon tuoda esiin tärkeitä asioita sekä yhteiskunnassamme että globaalisti. Ihmisoikeudet, eläinten suojelu, ilmastonmuutos… Niin paljon asioita, joihin tulee reagoida. Yksi tehokkaimmista keinoista on nostaa asiat esiin, kertoa niistä ja antaa niille huomiota. Sitä minä pyrin vaikuttajana tekemään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Maailma ei ole vielä valmis. Tältä sivulta löydät linkkejä juttuihin, jotka on kirjoitettu tärkeistä aiheista ja jotka toivon sinun lukevan. Tehdään yhdessä maailmasta vähän parempi paikka.

IHMISET

Sukupuolten arvoinen tasa-arvo ei ole kohdallaan vielä Suomessa, ja vielä vähemmän ympäri maailmaa. Etenkin naisten asema on joissain paikoin huono ja syrjintää tapahtuu joka päivä.

Ihmiskauppa

Kantasolurekisteriin liittymällä voit pelastaa ihmishengen – konkreettisesti.

ELÄIMET

Onko lemmikin pitäminen eettistä?

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HYVÄNTEKEVÄISYYS

Arjen hyväntekeväisyys – mitä voit tehdä?

Kummilapsi ulkomailta

Ihmisten, eläinten tai ympäristön auttaminen ja samalla tutustuminen itseensä. Kiinnostaako vapaaehtoistyö ulkomailla? Kirjoitin tietoja ja omia kokemuksia vapaaehtoistyöjaksostani kenialaisessa lastenkodissa.

MITÄ MUUTA?

Voit ehdottaa itse aihetta, joka on mielestäsi yhteiskunnallisesti tärkeä ja kertomisen arvoinen. Sivustolla näet myös aiheita, jotka eivät vielä sisällä linkkejä. Tämä tarkoittaa, että aiheesta on tulossa postaus.

Tälle sivulle linkitetyt aiheet ovat tärkeitä, mutta raskaita luettavaksi kerralla ja omaksuttavaksi heti. Voit käydä välillä lukemassa vähän kevyempiä aiheita, ja palata sitten miettimään, mitä voisit tehdä paremman maailman hyväksi.

Kiitos, kun autat. <3