Suomen suurin matkablogiyhteisö

Käydyt maat

Tällä hetkellä olen käynyt yhteensä 25 maassa. Niistä 23 on Euroopassa ja 2 Afrikassa.

Montako maata tavoittelen? Mahdollisimman montaa. Superkaukainen haaveeni olisi käydä kaikissa maailman maissa, mutta tämä ei ole sellainen haave, jonka mieltäisin tavoitteekseni. Vaikka joihinkin maihin tykkään tehdä päiväreissuja, en silti halua kiirehtiä juoksemaan maita läpi pelkän maabongauksen perässä. Haluan nähdä, tehdä ja kokea.

Haluaisin kuitenkin käydä kaikissa maanosissa sekä kaikissa Euroopan maissa. Pidän näitä tavoitteita täysin realistisena, ja odotan innolla pääseväni uusiin kohteisiin.

Alla on listattuna maat, joissa olen käynyt. Jos maasta on kirjoitettu blogipostauksia, on sen nimen kohdalla linkki, jota klikkaamalla pääset lukemaan kyseiset postaukset. Niistä maista, joista linkit puuttuvat, on todennäköisesti tulossa postaus. Löydät postaukset myös blogin ylälaidassa olevasta valikosta, josta voit valita postaukset maanosan, maan tai kaupungin mukaan.

Käydyt maat:

Afrikka: Kenia, Tansania

Eurooppa: Alankomaat, Belgia, Espanja, Islanti, Italia, Itävalta, Kosovo, Kreikka, Kroatia, Kypros, Luxemburg, Pohjois-Makedonia, Puola, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tsekki, Turkki, Unkari, Vatikaanivaltio