Suomen suurin matkablogiyhteisö

Life update & asuntonäytössä / Maanantaivlogi #1

Heippa ja ihanaa keskikesän juhlaa kaikille!

Tämä juhannus on mennyt omien perinteideni mukaisesti erittäin perinteettömästi – olen ollut kotona tekemättä mitään erityistä. Mulle juhannus ei juhlana ole ikinä ollut tärkeä tai en ole sitä kummemmin viettänyt, mutta ylimääräisestä vapaapäivästä nautin kyllä. Tälle pidennetylle viikonlopulle on osunut vielä aivan huikeat säät! Yli 25 astetta joka päivä ja aurinko porottaa kirkkaalta taivaalta. Olenkin nauttinut tästä muun muassa kattoterassin jacuzzeissa lillumalla useita tunteja päivässä. Ah, mikä kesä.

Jos muuten kiinnostaa lukea ruotsalaisista juhannusperinteistä, niin kannattaa tsekata viime vuonna kirjoittamani postaus aiheesta.

Tämän postauksen aihe on kuitenkin vähän toinen. Aloitin YouTube-kanavallani Maanantaivlogi-sarjan, jossa kuvaan siis joka maanantai arkielämästäni vlogin. Tarkoitus on tuoda samaistumispintaa päivään, joka on monelle viikon hankalin. Tämä helleaalto on selvästi pehmittänyt pääni, sillä olen täysin unohtanut jakaa videon blogin puolelle. Eli alla olevasta videosta pääset näkemään Maanantaivlogi-sarjan ensimmäisen osan.

Tiedän, että blogi on ollut nyt melko hiljainen ja postaukset videopainotteisia. Ensi viikolle on kuitenkin jo suunniteltuna jotain muuta, ja kunhan nämä hellepäivät hellittävät ja maltan viettää aikaa myös sisätiloissa työpäivän jälkeen, niin perinteisten postausten määrä kasvaa taas. Toivottavasti tykkäätte myös videojutuista.

Kivaa viikonloppua!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply