Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kultainen kierros ja islanninhevosten rapsuttelua / ISLANTI VLOGI 2

Heippa! Keskiviikon kunniaksi tarjoilen teille taas Islanti-maisemia videon muodossa. Julkaisin Islanti-vlogini toisen osan tänään YouTubeen. Tässä videossa käydään Kultaisella kierroksella eli Golden Circlelilla ja rapsutellaan ihania islanninhevosia.

Toivottavasti tykkäätte myös tästä videosta. Islanti-vlogeja on tulossa vielä kolmas, jossa palataan taas Reykjavikiin, ja toki perinteisiä blogipostauksiakin on tarkoitus tehdä vielä kohteista. Nyt kuitenkin pääsette nauttimaan upeista luontomaisemista!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Mari / Kodinvaihtaja 26.4.2022 at 21:43

  Kiitos tunnelmien jakamisesta! Tuli oikein hyvä mieli tästä ja matkakuume kasvoi!!!

  • Reply Laura Linnea 26.4.2022 at 22:01

   Mahtavaa, kiitos itsellesi! Sitten vaan Islantiin reissua buukkaamaan. 😉

 • Reply Martta / Martan matkassa 28.4.2022 at 19:14

  Olipa kiva katsoa Islannista maisemia näin videon välityksellä! Islanti on itselleni yksi pitkäaikainen iso haave ja nyt se kyllä kutkuttaa vielä enemmän.Tuo mannerlaattojen siirtymäkohta on ihan huikea!

 • Reply Anne | Elämää Nomadina 29.4.2022 at 12:38

  Ai että noita Islannin maisemia, on se kyllä uniikki kohde! Meillä on Islannin reissu vielä tekemättä, ja se on itse asiassa jäänyt viimeiseksi käymättömäksi maaksi Euroopassa, vaikka onkin keikkunut reissukohdelistalla vuosikausia. Ehkäpä joskus lähitulevaisuudessa mekin päästään tutustumaan näihin videon kohteisiin paikan päälle. Ai niin ja ihana tuo sun villapaita!!

 • Reply Maapalloilija 1.5.2022 at 08:35

  Islannissa on hienoja maisemia kyllä, upea maa! Tuo kultainen kolmio on pakollinen kierros.

 • Leave a Reply