Sininen laguuni ja revontuliretki / ISLANTI VLOGI 1

Heippa pitkästä aikaa!

Blogin puolella on ollut vähän hiljaisempaa, mutta olenkin blogin kirjoittamisen sijaan pyrkinyt nyt valmistelemaan teille muutamaa videoa YouTuben puolelle. Lokakuisen Islanti-reissun loput postaukset odottavat vielä julkaisuaan, mutta ensimmäinen Islannin matkavlogi tulee tässä. Toivottavasti tykkäätte!

Yritän nyt tosissaan saada enemmän sisältöä myös YouTuben puolelle, ja olisinkin todella kiitollinen jokaisesta tykkäyksestä ja kanavan tilauksesta – ne antavat aina lisämotivaatiota uusien videoiden kuvaamiseen. 🙂

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Tanja for Takeoff 17.4.2022 at 20:56

  Kiva päästä virtuaalimatkalle Islantiin vlogin kautta. Mulla Islanti on Euroopan toisiksi ainoa maa, jossa en ole käynyt. Siitäkin huolimatta, että oon aina halunnut sinne ja rrrrakastan kuumia lähteitä!

  • Reply Laura Linnea 17.4.2022 at 21:27

   Kiva kun tykkäsit! Toivottavasti katsot vielä kaksi seuraavaakin osaa, kunhan saan ne julkaistua. Islanti on kyllä ihmeellinen maa, sieltä löytyy vaikka se ihmeteltävää ja en voi muuta kuin lämpimästi suositella siellä käyntiä!

 • Reply Maapalloilija 18.4.2022 at 16:33

  Blue lagoon oli kyllä Islannissa ihan paras juttu, voisin pelkästään sen takia käydä uudestaan siellä! Hyvä hei, että teet videosisältöä! 🙂

  • Reply Laura Linnea 18.4.2022 at 17:18

   Blue Lagoon oli kyllä ihana! Mä haluisin ensi kerralla kokeilla jotain toista kuumaa lähdettä Islannissa, ihan vaan jo Blue lagoonin suolasen hinnan vuoksi… Ilmaiseksi menisin sinne vaikka joka päivä uudestaan. 😀

   Kiva, jos tykkäät näistä matkavlogeista! Tarkoitus olisi tehdä enemmänkin, kunhan vaan pääsen vauhtiin. 🙂

 • Reply EVELIINA / REISSUKUUME 18.4.2022 at 21:10

  Olipa tosi hieno ja kivasti toteutettu video! Ja oli muutenkin ihana päästä katsomaan tuttuja paikkoja videon välityksellä 🙂 Mulla on myös haaveena, että tänä vuonna alkaisin tehdä kaiken muun sisällön lisäksi myös videoita. Saa nähdä, tuleeko hommasta mitään 😀

  • Reply Laura Linnea 19.4.2022 at 10:09

   Ihanaa että tykkäsit, kiitos Eveliina! 🙂 Videoista saa eri tavalla irti jotain matkoista, mitä blogeista. Tykkään kummastakin muodosta, mutta videoiden työstämiseen menee vielä paljon enemmän aikaa… Ehkä sekin nopeutuu kun tarpeeksi kehittyy. Olis kyllä kiva nähdä sunkin reissuja myös videoiden muodossa! 😊

 • Reply Jari 19.4.2022 at 10:03

  Mukava nähdä ”livenä” matkakertomusta. Harmi ettette nähneet reontulia. Muuten varmaan hyvin muistettava kokemus.

  • Reply Laura Linnea 19.4.2022 at 10:11

   Kiitos, kiva kuulla. 😊 Revontulien näkemättömyys vähän harmitti, kun tuo retki kesti tosiaan niin kauan ja oli kylmä. Toisaalta, retki kuului lennot+hotelli -pakettiimme, eli emme maksaneet siitä extraa. Ja mieleenpainuva kokemus se silti todellakin oli. Onneksi sentään Linnunrata näkyi!

 • Reply Sari / matkalla lähelle tai kauas 20.4.2022 at 21:53

  Blue Lagoon on upea paikka!
  Kiva käydä kurkkaamassa video. Harmillista sinänsä, että itse olen näiden perinteisten blogijuttujen perään ja harvemmin tulee katsottua videoita. Vaikka ne voisivat olla mielenkiintoisempia.

  • Reply Laura Linnea 21.4.2022 at 19:52

   Mäkin tykkään enemmän lukea blogeja, oon hirveen huono keskittymään videoihin. Mutta nää noin viiden minuutin matkavideot oon itsekin jaksanut katsoa läpi, haha. Tykkään tehdä molempia, mutta harmi vain, ettei meinaa aina aika riittää molempiin. Islanti-jutut on kyllä vielä tulossa tavallisina blogipostauksinakin, jos ne kiinnostaa! 🙂

  Leave a Reply