Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kuvasin vlogin Suomi-viikosta

Heippa ja kivaa viikonloppua! Kirjoitin jo aiemmin tunnelmia Suomi-viikosta, jota pääsin viettämään lähes vuoden tauon jälkeen. Kuvasin myös vlogia koko viikon ajan, ja lopputulos on nyt nähtävillä YouTubessa. Tästä eteenpäin lauantaisin tulee ainoastaan videopostauksia, ja kirjoitetut jäävät tiistaille ja torstaille. Arvostan kovasti, jos tykkäätte videosta ja tilaatte kanavani!

Ps. Kannattaa vaihtaa videon laatu isommaksi, jos meinaa näyttää rakeiselta. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 23.10.2021 at 20:26

    Laadukkaasti tehty video, jota oli mukava katsella. Kivasti välittyi myös sun fiilikset. Ja huomio kiinnittyi myös noihin upeisiin väreihin luonnossa, tykkään noista ruskamaisemista ihan todella paljon! Ja kyllä olen syönyt lapsena lauantaipusseja. Nykyään en ole syönyt karkkia n. 10-vuoteen, mutta huomioni kiinnittyi silti tuon pussin sisältöön. Mielestäni se nimittäin näytti erilaiselta kuin muistelin?!

  • Leave a Reply