hero taustakuva

Esittelyssä Punkaharjun Kesämaa

artikkelin kuva
Lapset ja matkailu
Punkaharjulla, Saimaan rannalla sijaitseva Kesämaa on koko perheen vesi- ja puuhapuisto lähellä Savonlinnaa.
Teksti: Jenna Lehkonen
Päivitetty: 09.08.2013
facebook   whatsapp

Monipuoliset aktiviteetit takaavat hauskan kesäpäivän

Punkaharjun Lomakeskuksen alueella sijaitseva Kesämaa tarjoaa lapsille monenlaista puuhaa kesän lomapäiviksi. Puistosta löytyy esimerkiksi useita vesiliukumäkiä ja uima-altaita eri ikäisille, sekä hauska polkuautopuisto. Harrastemahdollisuuksia löytyy kiipeilystä melontaan, eikä tekeminen lopu viileämmälläkään säällä.

Kesämaan suurimpia vetonauloja ovat yli 150 metriä pitkä vesiliukumäki, lukuisat pomppu- ja kiipeilypaikat, sekä tekojärvet soutu- ja törmäilyveneineen.

Alueelta löytyy myös uudistetut saunatilat, ravintola sekä grillikatos.

Älypelejä kaikenikäisille

SmartUs-älypelikenttä on leikillinen liikunta- ja oppimisympäristö. Tietotekniikkaa ja liikuntaa yhdistelevät pelit sopivat kaikenikäisille, ja pelit vaativat nokkeluutta, nopeutta, laskupäätä ja hyvää muistia.

Vesiliukumäki on lasten suosikki

Palkittu SmartUs-konsepti on maailmanlaajunen älypelikenttien verkosto. Kesämaaasta saatavalla SmartUs-kortilla voi pelata kaikilla pelikentillä ja sen voi rekisteröidä internetissä, jolloin pelituloksia pääsee vertailemaan muiden pelaajien kanssa. Esimerkiksi Suomesta pelikenttiä löytyy jo yli 20 paikasta.

Majoitusta Punkaharjun Lomakeskuksessa

Punkaharjun Lomakeskuksessa on valikoima erilaisia majoitusvaihtoehtoja lomahuoneistoista leirintämökkeihin. Saimaan rannalla sijaitsevan lomakeskuksen alueella on myös telttailualue ja runsaasti vaunupaikkoja.

Lähellä sijaitsevat Taidekartano Johanna Oras sekä Metsämuseo Lusto ovat oivia käyntikohteita kulttuurinnälkäiselle.

Lippuja Kesämaahan voi ostaa ennakkoon tai paikan päältä. Tarjolla on myös perhelippuja sekä usean päivän lippuja, mikäli aikoo lomailla pidempään Lomakeskuksessa.

Teksti: Jenna Lehkonen, Anni Moilanen
Kuvat: Kesämaa

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.