Yleinen

Phu Quoc

torstai, tammikuu 11, 2018

Päästiin vihdoin kaupunkikohteista tänne rannalle! ❤️ Alko jo vähän väsy painamaan kaupunkien kiertämisestä. Nyt ollaan tosiaan Vietnamin Phu Quocilla ja netti vaikuttaisi olevan sellainen, että saa kuviakin ladattua.

Meidän beach House

Meillä on aivan ihana beach house ihan meren rannalla. Otettiin se airbnb kautta. Pari ensimmäistä päivää meni ihan vaan lepäillessä ja lukiessa (kuuntelemisessa, mulla on bookbeat).

Aamupalalla meidän terassilla

Pieni kalastajakylä saaren pohjoisosassa

Tänään vuokrattiin skootteri ja lähdettiin ajelemaan saaren pohjoisosaan. Vähän oltiin katsottu karttaa etukäteen, mutta aika lailla vaan puksutettiin eteenpäin ja pysähdyttiin aina sinne missä näytti hyvältä. Ajettiin muutaman ihanan pienen kalastajakylän läpi ja paikallisten ilmeiden perustella siellä ei hirveesti turisteja käy. Yksi Kanadalainen ajoi meitä vastaan ja vaihdettiin muutama sana. Muuten saatiin aika yksikseen ajella.

Ajeltiin reilusti yli 10 kilometriä viidakon läpi tämmöselle ihanalle rannalle. Sinne ei ollut vielä turistit kunnolla löytäneet ja koko rannalla taisi olla meidän lisäksi noin 10-20 turistia. Juotiin täällä kahvit. Vietnamilainen kahvi on ihanaa ❤️

Huomiseksi on myös varattuna mopot ja ajateltiin suunnata etelään ?

-Laura

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply