Yleinen

Singapore

keskiviikko, tammikuu 3, 2018

Singapore jäi tosiaan jo taakse. Oli kyllä näkemisen arvoinen paikka kaikin puolin. Sanoin mun poikaystävälle, että Singaporessa on viety kaikki ns. ”nextille levelille”. Kaupungin sydämessä kaikki on hienoa, uutta ja vähän överiä. Varsinkin pimeällä kaupunki heräsi kunnolla loistoon!

Käytiin myös vähän syrjempänä keskustasta ja siellä oli sitten jo ihan tavallisen näköistä. Joka puolella on kuitenkin siistiä ja esimerkiksi kerjäläisiä ei näkynyt lähes lainkaan. Singapore on sääntöjen maa ja joka paikassa on kunnon ohjeet, säännöt ja ukaasit. Tottelemattomuudesta saa ihan kunnon rapsut, joten ei varmasti tule heti mieleen alkaa rikkomaan niitä sääntöjä.

Marina Bayn ostarilta

Joulu- tammikuu on sadekausikuukausia, mutta meille sattui kyllä OK ilmat. Itseasiassa kun kävelee monia monia kilometrejä päivässä, niin on ihan kiva ettei aurinko paahda täydeltä taivaalta. Meillä oli ekana ja vikana päivänä noin plus 26-30 lämmintä ja pilvistä. Keskimmäisenä päivä satoi ihan taivaan täydeltä, mutta sade on lämmintä joten sadetakissa ei haitannut pyöriä eläintarhassa (ihan vähän vaan kiukutti märät kengät). Me ei jouduttu jonottamaan mihinkään koko aikana ja missään ei ollut ruuhkaa. Voin siis suositella noita sadekuukausia senkin takia, koska on varmasti vähemmän turisteja liikenteessä ja liikkuminen ei ole tuskaista kuumuuden takia.

Kirjoittelen enemmän Singaporesta myöhemmin. Oon laitellut ylös vähän rahanmenoa ja muutamista nähtävyyksistä kirkoitan lisää. Reissupostauksia tulee jälkijunassa, mutta jos haluaa seurata ajantasaista menoa niin instagramia päivitän ahkerasti päivittäin. Mun nimi instassa on l4lle. 🙂

 Nyt ollaan tosiaan jo Kuala Lumpurissa ja tää onkin jo aikas erilainen kaupunki.. 🙂

-Laura

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply