Yleinen

The Pod -meidän hotelli Singaporessa

tiistai, tammikuu 2, 2018

Meillä on täällä Singaporessa yhteismajoitus The Pod nimisessä hostellissa. Hotellien hinnat on täällä pilvissä ja tämä yhteismajoituskaan ei ollut mikään edukas (149€/ 3 yötä). Voi olla että uusivuosi pitää hintaa vähän korkeammalla, kun tavallisesti.

Meidän kapseli

Tässä hotellissa jokaisella on oma ”kapseli”. Meillä oli kahden hengen kapseli ja toimi ihan hyvin kolmen  päivän aikana. Jos varaan joskus samanlaista uudestaan, niin pyydän alasängyn. Yläsängyssä on puolensa kyllä, koska sinne ei kukaan nää ellei katsomalla katso ja me ei nähdä kaikkia ohi kulkevia ihmisiä. Tonne on vaan tosi inhottava kiivetä ja tarvittavien tavaroiden roudaaminen yläpunkkaan on hankalaa. Meillä on lukollinen säilytys sänkyjen alla, joten ei päästä kamoihin käsiksi helposti.

Kylpyhuoneet ja vessat on jaetut muiden kanssa ja ne on ollut koko ajan tosi siistit. Samoin yleissiisteys on täällä ollut ihan hyvä koko ajan. Pestiin myös ilmaiseksi pyykkiä hostellin omilla pyykinpesukoneilla. Super hyvä juttu reppureissaajille!

Aamupala on vähän heikko ja erikoinen, mutta niin usein hostelleissa on. Jos saa aamusin jotain napaan niin oon tyytyväinen. Ois inhottavaa lähteä aamusta nälkäsenä kaupungille etsimään aamupalapaikkaa.

Aamupalatarjoilu

Yhteismajoituksissa on tietty omat ongelmansa ja on aika säkä millaiset huonekaverit saa. Meillä eka yö oli tosi hiljaista ja meidän alapuolella nukkui Espanjalainen pariskunta. Seuraava yö oli sitten mielenkiintoinen.. ilmeisesti jotkut oli yhdeksi yöksi ottanut koko perheelleen yön. Karsee molotus aamu seiskan jälkeen ja kesti reilu yhdeksään. Kerran jo sanoin, että pitää olla hiljaa ja olivatkin hetken.. kunnes unohtu. Jotenkin järkyttävää, miten jotkut ei osaa ajatella kanssaolioita. Onneksi suurin osa muista asiakkaista on Aasialaisia. Ne on jotenkin tosi rauhallisia ja hiljaisia. Oon tottunut tervehtimään esim. aamuisin kaikkia, mutta täällä katsotaan vaan muualle. Me ollaan myös aiheutettu hämmennystä, kun suihkun jälkeen kuljetaan pyyhkeet päällä omaan kapseliimme. Viimeiseksi yöksi meidän alakertaan piti tulla Ruotsalainen pariskunta, mutta tyttö sai paniikkikohtauksen heti, kun näki millainen paikka heille on varattu. Tyttö jäi sänkyyn hengittelemään ja mies kävi ilmeisesti perumassa koko homman. Ei niitä ainakaan enää näkynyt ?

Voin suositella tätä kapselihotellia, jos joku lukija joskus Singaporeen päätyy! Tässä linkki hotelliin: https://www.ebookers.com/Singapore-Hotels-The-POD-Beach-Road.h8109545.Hotel-Information

Nyt ollaan jo Kuala Lumpurissa. Matka oli mielenkiintoinen, kun matkustettiin pienellä potkurikoneella..

 

-Laura

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply