You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 4.10.2020 at 23:55

  Hyviä poimintoja, varsin kivoja ja tosiaan helpohkoja ja lyhyitä reittejä kaikki. Tuosta Pulkkilanharjusta olen samaa mieltä, että lisäkoukkaus Viinasaareen kannattaa. Se on paitsi kauneinta seutua, niin sen lisäksi myös autojen häiritsevä ääni ei kuulu sinne. Liesjärven kansallispuistosta olisi jonkun reitin voinut lisätä, se on varsin kiva kansallispuisto ja lähellä pääkaupunkiseutua.

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 6.10.2020 at 08:59

   Autotien läheisyys on tosiaan vähän häiritsevä piirre Pulkkilanharjun luontopolulla, mutta Viinasaaren reitillä oli ihanan rauhallista.

   Kävin tänä syksynä Liesjärvelläkin, mutta se jätti minut sen verran kylmäksi, etten osannut lähteä suosittelemaan reittejä. Lähellä oleva Torronsuo oli minusta paljon mielenkiintoisempi. Toki Liesjärvikin voisi ihastuttaa, jos lähtisin muille reiteille (eikä vettä sataisi koko ajan), mutta vielä minulla ei ole siitä tarpeeksi kokemusta. Ehkä sitten jatko-osaan 🙂

  Leave a Reply