You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jasmin 17.9.2020 at 07:16

  Kauniita maisemia! ❤️

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 17.9.2020 at 07:59

   Kiitos paljon! Maisemat lumosivat täysin – vesisateesta huolimatta.

 • Reply Marika / Matkalla Missä Milloinkin 18.9.2020 at 22:02

  Onneksi pääsitte kapuamaan Pikku-Mallalle vesisateesta huolimatta. Varmasti huipulla oli voittajafiilis. Oliko Mallan luonnonpuistossa heinäkuussa hyttysiä? Kävimme siellä elokuun puolivälin paikkeilla ja silloin ei juurikaan ollut.

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 1.10.2020 at 06:57

   Sen verran on jäljellä suomalaista sisua, ettei annettu vesisateen haitata. Hyttysiä oli yllättävän vähän. Meitä varoiteltiin niistä etukäteen tosi paljon, mutta meitä ne vaivasivat vain silloin tällöin. Toki keleillä on myös paljon tekemistä asian kanssa: eivät hyttysetkään lennä sateella. Mutta siis missään nimessä emme kohdanneet sellaista hyttysinfernoa, jota etukäteen spekuloitiin.

  Leave a Reply