You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Maariska 4.9.2020 at 13:37

  Norja on kyllä uskomattoman kaunis ja maisemat muuttuvatkin nopeasti, kun pääsee Suomen rajan yli. Norja on myös kiipeilemisen kannalta matkailija-ystävällinen, kun melkein jokaisen vuoripuron vierellä kulkee polkuja ylös. Telttailijalle on myös mieluista se, että p-paikoilla on roskiksia, mihin saa roskat jätettyä ja luonto pysyy siistinä. Suomen puolen levikkeet onkin jo välillä sitten tosi sotkuisia, kun ihmiset ovat jättäneet niihin omia roskiaan. Tuo on kyllä niin totta, että suunnitelmia ei kannata lyödä liian lukkoon. Säiden mukana meneminen on antoisaa ja välillä myös positiivisella tavalla yllätyksellistä.

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 17.9.2020 at 07:31

   Norja on tosiaan kaunis. Suomessa harvoin tulisi mieleen pystyttää telttaa tien varteen levähdyspaikalle, mutta Norjassa se oli täysin luontevaa. Meidän kanssa oli ainakin kaksi telttaseuruetta ja isompi suomalainen matkailuautoseurue samalla levikkeellä.

   Ja matkustaminen on kyllä parasta silloin, kun suunnitelmia voi muuttaa matkan varrella sään ja omien mielihalujen mukaan.

 • Reply Marika / Matkalla Missä Milloinkin 18.9.2020 at 21:52

  Onpa hyvä, että vaihdoitte suunnitelmaa lennosta ja löysitte todella kauniin yöpymispaikan! Ja niinhän se on, että ulkona retkeillessä yksinkertaisemmatkin eväät maistuvat.

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 1.10.2020 at 06:55

   Täytyy olla ehdottoman tyytyväinen siitä, että päätettiin jatkaa Norjan puolelle. Auringonlasku ja sateenkaari siellä olivat jotain niin maagista, että kruunasivat koko kesän.

  Leave a Reply