Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Mika / Lähtöportti 5.7.2020 at 00:13

  Matkatoimisto kiittää palautteesta, kivaa että teillä oli mahtava viikonloppu 🙂

  On muuten ihan totta, että Hämeenlinna on pääkaupunkiseutulaiselle liian lähellä. Laskeskelin juuri että ollaan lasten kanssa yövytty melkein kaikissa Suomen maakunnissa, muttei vielä koskaan Kanta-Hämeessä tai Päijät-Hämeessä. Aulanko kävi kyllä tänäkin kesänä mielessä – nyt kun matkaohjelmakin olisi valmiina – mutta jää kuitenkin tällä kerralla väliin 😀

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 24.7.2020 at 13:27

   Aulangolle voi tehdä ihan päiväretkenkin, jos ei yöpymään jaksa ryhtyä. Mun mielestä reitti järven ympäri oli mukava ja helppo, ja sopii varmasti myös lapsille. Onhan tässä vielä syksyä aikaa.

   Ja kiitos matkatoimistolle – sen palveluja käytetään varmasti jatkossakin! 🙂

 • Reply Mari 24.7.2020 at 12:00

  Hämeenlinna on ollut vuosikymmeniä meidänkin suosima kaupunkilomakohde, minne aina tietyin väliajoin lähdemme. Tarpeeksi museoita ja historiaa, mutta kuitenkin jotain ravintoloita ja kahviloita ja tapahtumia. Aulanko, Hattula, tosiaan hyvä lisä itse kaupunkiin. Tänäkin kesänä sentään läpi ajettiin ja fiilisteltiin linna-aukiota.

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 24.7.2020 at 13:30

   Hauska kuulla, että Hämeenlinna toimii kaupunkikohteena useammankin kerran. Minä olen kuullut hyvää erityisesti Wanaja Festivalista, että on myös kouluikäisille sopiva rokkifestari. Tänä vuonnahan sitä ei järjestetty, mutta jos vaikka ensi kesänä tekisi festarimatkan Hämeenlinnaan.

 • Reply Marika /Matkalla Missä Milloinkin 28.7.2020 at 19:07

  Hämeenlinna on mukava kaupunki. Me pidämme etenkin Aulangon alueesta ja mahdollisesti Hämeenlinnaan on tulossa uusi kansallispuisto.

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 4.8.2020 at 10:24

   Aulanko on kyllä hienoa aluetta. Onpa hauska kuulla, että sinne on tulossa kansallispuisto – osaatko sanoa, minne?

  Leave a Reply