Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 24.4.2020 at 11:45

    Kuulostaa kyllä mukavalta retkikohteelta. Lapsuuden jälkeen olen melonut vain Etelämantereella, mutta siellä ainakin tunsi olevansa jotenkin todella lähellä luontoa. Voisin yrittää kesällä käydä jonkun kurssin ja tehdä muutamankin melontaretken!

    • Reply Katja / Lähtöselvitetty 28.4.2020 at 07:40

      Melominen Etelämantereella kuulostaa kyllä eksoottiselta. Mulle käy aina niin, että kun pääsen kanoottiin, alan haikailla sinne uudestaan mahdollisimman pian. Väleissä tuo mukava tekeminen meinaa aina unohtua, mutta kanootissa sen taas muistaa, miten mukava sen kanssa on lipua eteenpäin. Mustijoella melominen on vielä todella helppoa, kun virtausta ei juuri ole. Enemmän saa jarrutella vauhtia, ettei matka lopu liian aikaisin.

    Leave a Reply