Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Martta / Martan matkassa 5.1.2020 at 12:35

    Olipa kiva postaus! Minulla on kanssa ongelmia lukea matkoilla, sillä olen niin innostunut uusista paikoista. Raahaan kirjoja mukana, mutta en vain malta keskittyä niihin, vaan mielummin selaan turisti toimistosta keräämiä esitteitä kohteesta. Sain postauksesta muutaman hyvän kirjavinkin tämän vuoden lukuhaasteeseen, kirjassa kerrotaan Japanista, esikoisteos, kirjan nimi alkaa ja loppuu samaan kirjaimeen.

    • Reply Katja / Lähtöselvitetty 7.1.2020 at 20:10

      Kiitos Mari! Mulla on ihan sama, että matkoilla ei vain yleensä malta keskittyä lukemiseen, vaikka olisi mukana hyvääkin luettavaa. Onneksi kuitenkin tällä kertaa maltoin. Minä vähän katselin myös tuota Helmetin lukuhaastetta – jos vaikka ottaisi siitä itselleen tavoitteen tälle vuodelle.

    Leave a Reply