Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Tepa 7.12.2019 at 09:47

  Vietin 10 vuotta sitten talven Kambodzassa työn takia. Asuin Siem Reapissa ja kuljin usein myös Phnom Penhissä. Vierailin usein Tonle Sap -järven kylissä ja niiden kouluissa. Kokemukset olivat tosi koskettavia, avartavia ja mieleenpainuvia. Seuraan juttujasi Kambodzasta suurella mielenkiinnolla. Kiitos, että tuot kambodzalaisten arkea esille. Toivotaan, että uusi vesitorni nousee pian! Lahjoitus tehty.

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 8.12.2019 at 09:40

   Kiitos Tepa! Me teimme myös pikaisen vierailun Tonle Sap -järvelle, ja todellisuus siellä on aika uskomaton. Monia kylistä on tänä päivänä valjastettu turismin käyttöön, mutta toivottavasti rahaa menee mahdollisimman paljon kylien asukkaille. Ainakin meidän kuljettajamme oli kylästä, ja teimme ostoksia kylän kaupassa.

   Ihanaa, että sinulla on kokemuksia Kambodzasta ja sen ihmisistä. Maa muuttuu kovaa vauhtia, mutta toivottavasti vain parempaan suuntaan. Suuri kiitos lahjoituksesta!

  Leave a Reply