You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Martina 26.8.2019 at 19:31

    Mielettömän upea postaus Katja! Sait ujutettua kerrontaan yhtä taitavasti mielenkiintoista faktaa Tuusulasta kuin mitä Pekka on ujuttanut lautapeleihinsä ja Juha tarinointiinsa. Tämä reissu ei olisi ollut mitään ilman kaikkien näiden upeiden yrittäjien kohtaamista. Eikä se tietty olisi ollut mitään ilman teitä ihanat kanssabloggaajat, joiden ansiosta tunnelma oli katossa ihan koko ajan. Kiitos siis sinullekin Katja vielä kerran että pääsit mukaan! Nähdään taas pian! Ja ehkä lauraa luikautetaan eräs laulu. 😀

    • Reply Katja / Lähtöselvitetty 27.8.2019 at 22:20

      Kiitos Martina! Pekka ja Juha olivat kyllä niin inspiroivia tarinankertojia, että heidän jalanjäljissään oli helppo yrittää mennä. Ihanat ihmiset olivat ehdottomasti retken paras anti: niin paikalliset yrittäjät kuin hyvä seurakin, joiden kanssa on hauskaa kaikkialla. Kivaa päästä taas seuraavalle retkelle – ja sen kunniaksi voi kyllä laulaa 🙂

    Leave a Reply