Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Outi / Maa Quzuu 19.7.2019 at 15:57

    Meidän kokemukset on vielä nolla matkapahoinvoinnin osalta, mutta tiedän minkä jutun kaivan esille kun nämä vaivat näkevät päivänvalon. Hyvä kooste, vaikka lähtökohtaisestihan on vähän ikävää, että omakohtaisia kokemuksia löytyy tähänkin juttuun 😄 Hyvä vinkki nuo Ikea-pussit!

    • Reply Katja / Lähtöselvitetty 22.7.2019 at 13:03

      Toivottavasti ei matkapahoinvointi iskekään. Toiset selviävät täysin ilman. Ikea-pussit toimivat muuten oksennuspussien lisäksi kaikkeen muuhunkin mahdolliseen: minä ainakin pakkaan aluksi niihin kaikki lääkkeet, eväät, kosmetiikan, puhtaat alusvaatteet. Ja sitten taas matkan päätteeksi likaiset vaatteet ja matkalla levinneet kosmetiikkapullot ja muut. Ilman niitä en lähde enää mihinkään.

    Leave a Reply