Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anna | Muuttolintu 9.6.2019 at 06:46

    Kieltämättä aika hämmentävä, mutta hauskan näköinen paikka kuitenkin. Meitä on harmittanut niin vietävästi, että tuo silta avattiin vaan muutama kuukausi meidän matkan jälkeen. Onhan se vaikuttavan näköinen silta! Mutta toisaalta tuon tungoksen takia ei ihan niin paljon harmita 🙂 En yhtään tiennyt, että sieltä tuollainen huvipuistokin löytyy!

    • Reply Katja / Lähtöselvitetty 13.6.2019 at 07:32

      Ba Na Hills oli tosiaan hämmentävä. Minäkin lähdin tutkimaan paikkaa sillan vuoksi, ja huvipuiston olemassaolo tuli täytenä yllätyksenä. Lopulta silta oli se tylsin juttu koko paikassa, mutta sopi hyvin koko paikan omituiseen tunnelmaan. Me kyllä viihdyimme yhden päivän siellä ihan hyvin.

    Leave a Reply