Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 28.4.2019 at 16:58

  Vietnam on varsin kiinnostava ja monipuolinen matkakohde. Ihan lähitulevaisuuden suunnitelmiin se ei kuulu, mutta jossain vaiheessa sinne tulee kyllä lähdettyä. Mitkä olivat teidän suosikkipaikkanne Vietnamissa?

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 1.5.2019 at 10:01

   Meidän suosikkipaikkoja olivat Da Nang ja Saigon. Da Nangissa yhdistyivät kivasti kaupunki ja ranta, ja Saigon taas oli suuruudestaan ja vilkkaudestaan huolimatta (tai ehkä juuri niiden vuoksi) kiehtova kaupunki. Parasta Vietnamissa oli kuitenkin se, että kaikenlaisiin tarpeisiin löytyi hyviä kohteita. Mui Né ei esimerkiksi muuten ollut kovin ihmeellinen paikka, mutta palveli rantaloman tarpeita mainiosti.

 • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa -matkablogi 5.5.2019 at 08:17

  Jee Hue – tästä oli kiva lukea sun fiiliksiä! Mun avopuoliso oli täällä vaihdossa yhden lukukauden ja itsekin majailin reilun kuukauden Huessa. Jos joskus vielä matkaan Vietnamiin, on pakko käydä täällä, sillä täällä on Vietnamin paras ravintola Lien Hoa. Ah, parasta ruokaa ikinä. <3

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 8.5.2019 at 22:33

   Mä luinkin sun jutun Huesta tarkkaan ennen kuin mentiin sinne. Mulle tuli paikasta jo etukäteen sellainen kuva, että se voisi olla sopivan kokoinen kaupunki meille, ja sitä se olikin parin päivän ajan. Olisin ehdottomasti viihtynyt siellä pidempäänkin, koska lähiseuduilla olisi ollut paljon nähtävää. Nyt kuitenkin aikataulu antoi myöten vain tämän verran. Parasta Huessa oli se, että vähän tarkemmalla tarkastelulla hyvin turisteille suunnatun ulkokuoren alta alkoi löytyä niitä paikallisia sävyjä. Löysimme torin, paikallisten asuttaman sivukujan ja naapuruston kylähullun, joka laittoi kanojaan esiintymään. Kaikki tämä teki paikasta ainutlaatuisen.

 • Reply Tarja 9.6.2019 at 20:15

  Hei, kiinnostavia juttuja Vietnamista. Olemme kahden ystävättären kanssa varanneet lennot Ho Chi Miniin 2.1.2010 ja pitää vähitellen katsella majapaikkoja ym. Miten te hoiditte siirtymät Saigonista eteenpäin, julkisilla vai taksilla vai miten? Toimiiko Uber-taksit?
  Varailitteko majoitukset paljon etukäteen vai vasta paikan päällä?

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 13.6.2019 at 07:30

   Kiitos paljon! Me siirryimme Saigonista muihin kohteisiin junalla, mutta kaupunkien sisäiset siirtymät teimme takseilla. Vietnamissa on myös tosi hyvä bussiverkosto, joka kattaa kaikki oleellisimmat paikat. Kaupungeissa toimii Uberin kaltainen Crab, jota paikallisetkin käyttivät paljon – Uberista en tiedä. Me varasimme ensimmäiset majoitukset eli Saigonin ja Da Nangin etukäteen, mutta muut varasimme vasta matkan kuluessa. Vaihtoehtoja oli paljon, joten mitään pakkoa ei majoituksia ole etukäteen varata.

   Hauskaa matkaa teille – Vietnam on ihana!

  Leave a Reply