Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Nang 3.4.2019 at 16:17

  ”Monta kertaa olikin vaikea valinta, kun ilmastointi pauhasi vähän liian kovalla, mutta sitä ei voinut sammuttaa, sillä silloin hyttyset tulivat sisään. Mieluummin siis palelimme, kun olimme hyttysten armoilla.”

  Mitä tää tarkoittaa, oliko molemmat auki AC ja ikkuna yhtäaikaa?

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 5.4.2019 at 07:51

   Ikkunat olivat kyllä tiukasti kiinni, mutta hyttysiä tuli kaikenlaisista raoista ja esimerkiksi vessasta oli yleensä räppänä auki suoraan ulos. Ilmastoinnin viilentämä ilma kuitenkin piti hyttyset loitolla paremmin, kun taas lämmin sisäilma houkutteli niitä aukoista ja raoista meidän kiusaksemme.

 • Reply Heli/ Näkymiä vihreältä kukkulalta 7.4.2019 at 20:47

  Vietnam on kaukokohteista korkealla bucket-listallani. Yksi parhaimmista ystävistäni Roomassa on vietnamilainen, tosin 11-vuotiaana pakolaiseksi Kanadaan lähtenyt ja hänen kauttaan maa näyttäytyy ihan eri tavalla kiinnostavalta, vaikka kyllä se matkaesitteiden Vietnam kiinnostaa myös! Ja vietnamilainen kahvi!! Nyt melkein harmittaa, etten pyytänyt sua lähettämään pari pakettia tänne Roomaan!

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 9.4.2019 at 07:02

   Vietnam on kyllä kiinnostava maa: paljon muutakin kuin se matkaesitteiden rakentama idylli. Parasta minusta oli kuitenkin se, että maa on niin monipuolinen, ja sieltä voi löytää ihan oikeaa elämää, mihin kasvava turismi ei ole vaikuttanut millään tavalla.

   Vietnamilainen kahvi oli kyllä ällistyttävän hyvää. Tiesin etukäteen, että siellä juodaan paljon kahvia, mutten tajunnut, että kahvi on niin erilaista ja niin hyvää. Parasta on kuitenkin se, että vietnamilaista kahvia saa ostettua myös ihan täältä Helsingistä – tuosta meidän naapurin etnisestä kaupasta. Seuraavalla kerralla, kun tulet Helsinkiin, niin täältä tuliaiset mukaan.

  Leave a Reply