Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jenni / Unelmatrippi 15.12.2018 at 12:19

    Todella hyvin kirjoitettu teksti! Tunnistan täysin itseni noista kuvailemistasi fiiliksistä. Berliini sykähdyttää joka kerta kuin metrin halko. Olen aina ihan fiilareissa jo pelkistä junien kuulutuksista, ne ovat kuin toisen kodin ääniä. Ku’Damm ei ole minunkaan paikkani millään tavoin vaan nimenomaan entinen itäpuoli vetää puoleensa kerta toisensa jälkeen. Olen vähän huolissani siitä, että katoaako kaupungin ainutlaatuinen tunnelma alueiden keskiluokkaistuessa, mutta ehkä se tosiaan vain vähän kerrassaan siirtyy ja on edelleen tavoitettavissa.

    • Reply Katja / Lähtöselvitetty 16.12.2018 at 20:19

      Kiitos Jenni! Berliini on kaupunki, josta en pysty kirjoittamaan kylmän asiallisesti, vaan siihen liittyy niin paljon tunnetta. Minäkin seuraan kaupungin kehitystä vähän huolestuneena: muuttuuko sen luonne oikeasti vai siirtyykö se vain. Vaikka muutos on väistämätön, toivon, että se silti pysyisi omana ainutlaatuisena itsenään.

    Leave a Reply