Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Piyya 15.10.2018 at 08:11

  Nyt onkin tuon matkan aika josta kesällä kirjoitit. Muistan kertoneen muutamalle ystävälle, että pitäiskö lähteä haasteeseen mukaan ? mun mielestä idea oli niin hauska !
  Ihanaa Ranskan matkaa ja odotellaan kuulumisia sieltä.

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 1.11.2018 at 07:22

   Kiitos Piyya! Matka on tosiaan jo heitetty, ja kuulumisia saan tänne blogin puolelle ihan piakkoin. Kannattaa muistaa tämä haaste, kun seuraavan kerran on tylsät kisat tulossa – tosin alkuvaiheessa on vielä aika iso riski päätyä johonkin tosi kauas. Minä luulen, että käytän tätä myöhemminkin.

 • Reply lena 15.10.2018 at 15:21

  Ihanaa matkaaa teille, nauttikaa! <3 Seuraan somessa, toivon stooreja Instaan! 😉

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 1.11.2018 at 07:23

   Kiitos Lena! Onneksi ehdin jotain stooreja laittaa instaan, vaikka päivät menivät aivan hurjaa vauhtia eteenpäin. Täyttä hässäkkää aamusta iltaan – mutta ihanaa!

 • Reply Paula - Viinilaakson viemää 15.10.2018 at 17:05

  Näinhän se usein lapsiperheissä on. Hallittukaaos vallitsee, ja reissun viimeistely jää joko puolitiehen tai tekemättä. Kuulostaa tutulle. Mutta usein niin tulevatkin ne parhaat seikkailut kun ei mennä minuuttiaikataululla. Hyvää matkaa!

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 1.11.2018 at 07:26

   Kiitos Paula! Meidän ei onneksi kannata koskaan edes tehdä niitä minuuttiaikatauluja, sillä ne eivät pidä kuitenkaan. Mietitään vain jonkinlainen tavoite päivälle, ja mennään sitä kohti. Ja pidetään aina tavoitteet tarpeeksi matalalla, ettei tule suuria pettymyksiä ehtimisestä. On ihanaa vain mennä, kun ei ole kiire mihinkään.

  Leave a Reply