You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sisko / Hieman_vino 27.8.2018 at 19:40

  Jos joskus haluaa nähdä jotain muuta osaa Kouvolasta, niin voi kurkkia miltä #munbetonihelvetti näyttää minun silmin: https://www.instagram.com/hieman_vino/

  Ps. Kun Itärajalta on valmis poistumaan, niin 1.9 on Myllykoskella romurallia, Pato klubilla useampi hyvä keikka kuukaudessa, lauantaisin Kouvolan keskustassa on kakkubuffa, Kymijoen varrella upeita polkuja ja Kuusankoskelle on nyt maalattu taidepömpeleitä. 🙂

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 27.8.2018 at 22:47

   Olenkin Sisko seuraillut sun kuvia, ja niissä tosiaan Kouvola näyttää ihan muulta kuin betonihelvetiltä. Itse kun olen aikoinaan asunut vielä siellä ”vanhassa” Kouvolassa, niin mun on vaikea muistaa, mitä kaikkia hienoja alueita siihen nykyään kuuluukaan. Onneksi aina välillä pääsee tuulettamaan omia ajatuksiaan ja ennakkoluulojaan. Olen viime aikoina myös vieraillut hämmentävän usein Kuusankoskella, mihin ei aiemmin ollut mitään asiaa. Nyt odotan innolla erään Vanhan kaupan aukeamista siellä. Eli kyllä Kouvolasta on moneksi!

  Leave a Reply