Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Piyya 7.7.2018 at 09:36

  Minulle painetut matkaoppaan kuuluu matkavalmisteluuni, siihen odotukseen ja innostumiseen. Toki selaan myös netin syövereitä mutta painetussa tekstissä vaan on sitä jotain. Itse olen ehkä juuttunut liikaakin Lonely Planetin lumoon.
  Täytyypä tutustua noihin Trpsterin oppaisiin jos kohteet kohtaavat matkojen kanssa.

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 14.7.2018 at 23:14

   Kyllä minäkin säännöllisesti hakeudun painettujen oppaiden pariin. Enää en vain raaski ostaa niitä niin usein, vaan yritän löytää käyttökelpoisia kirjaston hyllystä. Ja matkallakin painettua opasta on ihana selailla vaikka aamukahvin ääressä, jos vain laukussa on tilaa kirjalle. Kannattaa ehdottomasti tutustua Tripsterin tarjontaan – itsellänikin on pari kirjaa vielä odottamassa sopivaa hetkeä.

  Leave a Reply