Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Rosa 16.6.2018 at 14:21

  Kiitos postaukseni linkkaamisesta. Berliini on ihan paras kaupunkikohde lasten kanssa. Niin paljon väriä näissä kuvissa. Olisinpa siellä.

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 18.6.2018 at 21:51

   Meillä oli tarkoitus käydä jossain kindercaféssa, kun olin niistä sun blogista lukenut, mutta jostain syystä helteisessä kaupungissa ei tehnyt mieli pysähtyä kahville. Berliini on kyllä huippu – voisin palata sinne vaikka kuinka monta kertaa!

 • Reply Marie-Elise 18.6.2018 at 14:57

  Kuulostaapa hyvältä! Meidän on jo pitkään pitänyt tehdä reissua Berliiniin, ihan vaan Berliinin taidekaupunkistatuksen takia. Mutta tämä postaus vakuutti myös perheen innokkaan leikkipuistojen kiertelijän 🙂 Kiitos!

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 18.6.2018 at 21:53

   Berliini on kyllä ihan mun lempparikaupunki lasten kanssa, ja suurin syy siihen ovat leikkipuistot. Niissä innostuu itsekin, kun katsoo lasten kiipeilevän toinen toistaan haastavammissa telineissä. Eikä niissä tarvitse koskaan olla yksin, vaan aina löytyy lapsille seuraa, jos sellaista kaipaavat. Ehdottomasti kannattaa lähteä!

  Leave a Reply