Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Christa 31.5.2018 at 11:58

  Meidän lapset rakastuivat snorklaamiseen Thaimaassa puolitoista vuotta sitten. Kävimme siellä saariretkellä, jossa pystyi snorklaamaan ihan rantavedessä ja kaloja oli hurjasti. Meidän lapset ovat muutenkin vesipetoja ja heillä olikin maskit jo valmiina. Malediiveille lähdimme ihan snorklausmielessäkin ja lapset nauttivat kovasti. Aika jännää oli heidän kanssaan mennä riutalle keskelle merta, mutta meillä oli privaattiretki ja kaksi opasta mukana, jolloin kaikille lapsille riitti aikuinen seuraksi. Snorkkelit lähtevät mukaan myös Madagaskarille lauantaina. Räpylät tulevat kyllä tarpeeseen, jos on vähänkin virtausta ja pelastusliivit ovat minusta lapsilla ehdottomat snorklatessa vähänkin kauempana rannasta. Itsekin tykkään käyttää flytareita jos snorklaan keskellä merta, niin saa nauttia täysillä vain siitä merenalaisen elämän katselusta.

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 31.5.2018 at 22:32

   Snorklaaminen on kyllä aika koukuttavaa. Minusta tuntuu, että meidän täytyy seuraavalla kerralla panostaa omiin välineisiin, ja ehkä jopa noihin pelastusliiveihin, niin ei tarvitse huolehtia liian syvälle ajautumisesta tai huonosti istuvista maskeista. Ihania snorklausmatkoja te olette tehneet! Minusta tuntuu, että mekin katsomme tästä eteenpäin rantakohteita myös vähän sillä silmällä, että pääsisi snorklaamaan.

 • Reply Kikka 31.5.2018 at 22:57

  Räpylät kannattaa kyllä olla. Ne ovat pelastautumisväline, jos on ajautunut virran mukana tai epähuomiossa liian kauas rannasta. Ja maskin koko omille kasvoille on ensiarvoisen tärkeää. Mikään ei ole niin ikävää kuin vuotava maski. Se vie kaiken iloin koko hommasta. T. sukeltaja

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 31.5.2018 at 23:04

   Kiitos Kikka vinkeistä! Nyt pysyttäydyimme tarkoituksella niin lähellä rantaa, että jalat ylettivät koko ajan hyvin pohjaan. Jo pelkästään maskiin ja snorkkeliin totuttautuminen vei aikaa. Mutta ehdottomasti harkitsemme omien välineiden hankkimista, sillä varsinkin lapsille vuokramaskien käyttäminen oli vähän hankalaa: yksi koko kun ei varmasti ole sopiva heille. Ja kun olemme hiukan harjaantuneet snorklaamisessa, ehkä uskaltaudumme oikein sukeltamaankin.

  Leave a Reply