Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply traveldreamer17 15.5.2018 at 10:11

  Minun suosikkini Tallinnan laivoista on Megastar ja Starkin on ok. Niissä on tosiaan paljon rauhallisempaa ja ihanaa, kun löytyy istumapaikkoja. Meidän lapset ovat jo 6-11 vuotiaat ja vain nuorimmainen on kiinnostunut leikkipaikasta. Joku pelihuone noissa taisi olla isommille lapsille kummassakin, mutta ne olivat tupaten täynnä. Silja Europan leikkihuone oli meidän kaikkien lasten mieleen, kun siellä on kiipeilyseinää ja muuta vähän isommillekin. Itse vaan kammoan noita leikkihuoneita. Viking xpressillä olen ottanut aina hytin, koska lapset viihtyvät hytissä omilla leluillaan leikkien, eikä tarvitse kilpailla istumapaikoista muualla laivassa.
  Siljalla on aika usein tarjouksia, jossa lapset matkustavat ilmaiseksi. Ollaan taidettu aina käyttää sellaista. Eckeröllä ei olla menty koskaan.

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 23.5.2018 at 22:32

   Leikkipaikat ovat kyllä haaste ja koetinkivi meille aikuisille – hyvin vaikea niissä on viihtyä. Silja Europalla taitaa olla Symphonyn ja Serenaden tapaan Siljaland, joka on vähän isompi ja paremmin varusteltu. Tuo kiipeilyseinä oli meilläkin iso hitti jokin aika sitten. Minä itse en pidä pelihuoneista yhtään: aina niissä samat lapset istuvat pelaamassa ja muut notkuvat toiveikkaina vieressä. Jos kouluikäisille ei ole mahdollista tarjota vaikka kiipeilypaikkoja tai muuta, niin voisi olla nuorisotalon tyyppinen huone, jossa olisi vaikka pingispöytä ja jotain muuta vastaavaa. Kyllä nuoret voivat halutessaan pelata myös omilla puhelimillaan.

   Me testattiin nyt keväällä Eckerön Finlandialla omaa hyttiä, ja olihan se tavallaan rentouttavaa. Jotenkin olisi kuitenkin kiva tehdä matkanteostakin jo osa reissua, jolloin omassa hytissä notkuminen on vähän ankeaa. Mutta vielä ankeampaa on taistella istumapaikoista.

  Leave a Reply