Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Virpi/Hätälasku 6.3.2018 at 08:33

  Ihania muistoja ja mukavia kuvia! Niinhän ne parhaat hetket ja fiilikset syntyvät, siinä hetkessä kun tilanne on päällä! Ja hei, ei se 40 niin paha ole! Kuten sanoit, siitä voi alkaa vaikka mitä! 😀 T. muutaman vuoden jo 4:llä vuosikymmenellä seikkallut. 🙂

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 14.3.2018 at 21:24

   Kiitos Virpi! Sitä kun vielä aina muistaisi olla siinä hetkessä, ja jättää kuvien miettiminen vähemmälle. Ja 40 voi tuoda tullessaan vaikka mitä – entistä hurjempia seikkailuja!

 • Reply Travelloverin Annika 7.3.2018 at 22:11

  Ihanaa, että Sri Lanka näyttäytyi teille näin positiivisena. Minä en ensimmäisellä kerralla saanut siitä oikein otetta, mutta jäi tunne, että ehkä pitäisi mennä uudelleen. En esimerkiksi löytänyt rantaa, joka olisi täyttänyt paratiisirannan määritelmän. Enimmökseen oltiin kyllä sisämaassa ja kulttuurin perässä. On helppo uskoa, että tämä oli hyvien fiilisten matka.

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 14.3.2018 at 21:28

   Meille Sri Lanka näytti kyllä parhaat kasvonsa jo alusta lähtien. Vähän jännitin etukäteen, että tulisinko pettymään, kun odotukset olivat niin kovat, ja olin lukenut juttuja huijauksista ja muista. Onneksi näin ei kuitenkaan käynyt, vaan odotukset täyttyivät – ja ylittyivätkin. Suosittelen ehdottomasti uutta reissua – ehkä se paratiisirantakin löytyisi! Minä haluaisin seuraavaksi itärannikolle, jonka rantoja on myös kehuttu.

 • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA JA ALOE VEERAA 9.3.2018 at 05:17

  Oi että, juuri samantyylisiä fiiliksiä tälläkin hetkellä täällä Sri Lankassa! On kyllä huikea maa. Odotan itse innolla kanssa meidän perheen tulevaa matkaa Italiaan, jossa matkataan myös kolmessa sukupolvessa – saa nähdä miten menee, ei olla koskaan reissattu perheenä yhdessä. Näitä sun Sri Lankan juttuja on ollut tosi kiva lukea, kivoja vinkkejä saanut myös omaan reissuun.

  Ps. Järkevästi toimivia olioita. :’DD

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 14.3.2018 at 21:32

   Sri Lanka on ihana, ja sinne pitää kyllä ehdottomasti päästä uudelleen. Nytkään ei ehditty nähdä kuin pieni pala maata, vaikka neljä viikkoa pyörittiin ympäriinsä.

   Meille kolmen sukupolven matkat on toimineet tosi hyvin, kun ollaan kaikki aika neuvottelevaa porukkaa. Toivottavasti teillekin tulee kiva reissu Italiaan!

 • Reply traveldreamer17 9.3.2018 at 09:31

  Ihanasti välittyy näistä kuvista lapsiperhematkaamista aidoimmillaan. Tunnistan kyllä fiiliksiä omiltakin reissuilta. Moni tuttu on käynyt Sri Lankassa viime aikoina ja nämä sinun kuvat ja aikaisemmat postaukset kyllä herättää matkakuumetta tuonne suuntaan.
  Myös nelikymppisfiilikset ovat tuttuja. Itsellä vuosia on 41 ja kyllä se vieläkin vähän kirpaisee, että ikä alkaa nelosella, mutta toisaalta elämä on mallillaan juuri näin . Ja ne pikkuisen isommat lapset kyllä mahdollistavat ihan eri tavalla matkoja ja tekemisiä.

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 14.3.2018 at 21:37

   Sri Lanka kannattaa kyllä ottaa mukaan tulevaisuuden matkasuunnitelmiin. Vaikka täällä Suomessa on nyt tuntunut olevan jonkinlainen Sri Lanka -buumi, siellä taas paikalliset ihmettelivät, miksi suomalaiset eivät lomaile siellä. Esimerkiksi venäläisiä ja hollantilaisia on todella paljon, mutta suomalaisiin ei juuri törmää. Me nähtiin neljän viikon aikana alle kymmenen suomalaista.

   Lasten kanssa matkustaminen kyllä muuttuu, kun lapset vähän kasvavat. Jo nyt on ihanaa, kun ei tarvitse enää kantaa mukana vaippoja tai rattaita. Eniten odotan sitä, että pieninkin pääsee mukaan aktiviteetteihin, kun nyt hän on vielä vähän sivustakatsojan roolissa.

 • Reply Terhi | VAGABONDA 13.3.2018 at 09:10

  Oi, miten ihana loma! Ja huippua, että pääsitte myös osaksi yhteisöä näkemään paikallista elämää, se oli varmasti antoisa kokemus 🙂 Sri Lanka on kiinnostanut minua jo vuosia, mutta vielä toistaiseksi muut kohteet ovat menneet sen edelle.

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 14.3.2018 at 21:47

   Oli kyllä ihana loma! Onneksi päätimme viettää aikaa myös paikallisessa yhteisössä, koska Sri Lankassa turismin varjopuolet tulivat kasvoille todella ikävästi. Tuolla Neluwassa pääsi vähän huokaisemaan siitä, ja samalla näki, miten paikalliset oikeasti elävät turistivirtojen ulkopuolella.

 • Reply Kohteena maailma / Rami 12.4.2018 at 09:45

  Tosta sun Pidurangala Rockin kuvasta ei voi kun tulla hyvälle mielelle, niin on mahtanut olla reissufiilis paikan päällä aivan huikea. Mielettömän upea kuva!

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 12.4.2018 at 23:43

   Täytyy myöntää, että oli aika onnistunut olo, kun pääsimme Pidurangalan päälle. Olin viimeiseen asti valmis luovuttamaan haastavan maaston takia, mutta onneksi opas päätti toisin, ja puoliksi kantoi osan seurueesta ylös asti. Reitin haastavuus näkyy ehkä paidasta, mutta lopputulos oli jokaisen hikipisaran arvoinen. Ja tässä vaiheessa ei vielä tiedetä, miten hankalaa alasmeno oikein on, joten joku ehkä jaksaa jopa hymyillä.

  Leave a Reply