Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Merja / Merjan matkassa 26.2.2018 at 22:04

  Budjettipostauksia on aina kiva lukea. Itse olen vaan onnettoman laiska pitämään kirjaa kuluista. Teidän reissu kuulostaa hyvältä kombolta majoitusten suhteen; kaikkea mahdollista aina hotelleista kotimajoitukseen. Siitä olisi kiva kuulla lisää. 6000 € / kk kuulostaa kohtuulliselta. Menisi sitä rahaa kotonakin ja varsinkin jos söisi joka ilta ravintolassa. Suomessa kun se on kallista.

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 2.3.2018 at 16:25

   Tämä oli minullekin ensimmäinen kerta, kun laskin edes tällä tasolla menoja. Nyt oli hyvä syy, että saimme matkan jälkeen tasattua tilit, ja toisaalta itseäni kiinnosti, paljonko rahaa oikein kului. Majoitusten suhteen yritettiin saada paljon variaatiota, etteivät kaikki paikat olisi samanlaisia – ja siinä kyllä onnistuttiin. Kotimajoituksesta muuten varmasti tulee juttua!

 • Reply Hercules 27.10.2019 at 23:45

  Lähdemme reissuun tammikuussa kolmeksi viikoksi Sri Lankaan. Majoitukset joita olen varannut kustantavat (sis. 2 henk. 10,- 20, – per yö. Yleensä sisältäen aamupalan…. Ei luxusta mutta perusmajoitusta. Eli kustannusarvio 3 viikolle majoituksien suhteen on n. 3-400 euroa.

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 3.11.2019 at 08:45

   Ihanaa matkaa teille Sri Lankaan! Kohtuuhintaista majoitusta saarelta tosiaan löytää helposti. Meillä lisäkustannuksia tuo ison perhehuoneen tarve, ja juuri Sri Lankassa tarvitsimme aina kaksi huonetta, kun mukana oli myös äitini. Edullisia kahden hengen huoneita kyllä löytyy.

  Leave a Reply