Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Sisko 26.12.2017 at 17:49

  Itse yritin samaa matka kohdetta miehelle myydä, mutta ei vielä mennyt läpi. Innolla odotan millaisia seikkailuja matkaanne mahtuu. 🙂

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 26.12.2017 at 19:12

   Toivottavasti vielä onnistut! Minunkaan mieheni ei ensin innostunut Sri Lankasta, mutta vakuuttui, kun sai tarpeeksi informaatiota. Ja viimeistään tieto Mirissan valassafareista alkoi houkutella tarpeeksi eli kannattaa etsiä houkuttelevia yksityiskohtia. Toivottavasti viimeistään meidän matkamme jälkeen saat hänet vakuuttumaan.

 • Reply Heikku 3.1.2018 at 20:34

  Mielenkiinnolla odotan matkakertomustasi! Olen mieheni kanssa lähdössä Sri Lankaan 21.1 kahdeksi viikoksi. Uusi kohde meillekin… Tuskin maltan odottaa 🙂 Olemme viisikymppinen pariskunta ja mielellämme seikkailemme. Luonto on meille kaikki kaikessa.

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 5.1.2018 at 19:04

   Hauskaa, sittenhän me olemme maassa samaan aikaan! Meillä paluulento lähtee vasta 8.2. Toivottavasti saan teidän matkaanne mennessä jotain matkakertomusta ulos – ainakin Facebookia ja Instagramia kannattaa seurata, koska ne päivittyvät varmasti ahkerasti!

 • Reply Heikku 3.1.2018 at 20:37

  … ja tuli muuten tuosta matkavakuutuksesta mieleen, että niin mekin olemme luottaneet luottokortin vakuutuksiin eikä ole tullut mieleen että se kattaisi vain sen matkaosuuden, vaikka loogisesti ajatellen niinhän se varmaan onkin… Pitääpä lukea ehdot tarkasti uudelleen ennen lähtöä…

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 5.1.2018 at 19:05

   Ja kannattaa todellakin lukea luottokortin vakuutusehdot! Mekin vain luimme alunperin, että korttiin kuuluu matkavakuutus, ennen kuin tajusimme tutkia ehtoja tarkemmin. Sairaanhoito kuitenkin on se, minkä takia ulkomailla kannattaa vakuutus olla kunnossa – eivät niinkään ne majoitukset.

  Leave a Reply