Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Outi 12.12.2017 at 20:19

  Marbellasta olen kuullut paljon hyvää. Kuuleman mukaan kaunis eikä liian turistoitunut. Voi pientä vuohenpoikaa! Onneksi maitohanat vihdoin aukesivat. Varmaan hellyyttävä näky!

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 14.12.2017 at 22:48

   Marbella kyllä yllätti suuresti. Ei tosin käyty ollenkaan siellä ökyveneiden satamassa, mutta kaupungin ranta ja vanhakaupunki olivat tosi mukavia. Olisin pyörinyt siellä ihan mielelläni pidempäänkin. Tuo vuohivauva jäi kyllä ainakin minun mieleeni ikuisesti: se on niin uskomatonta, miten nopeasti eläimet nousevat omille jaloilleen ja ryhtyvät toimimaan.

 • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 12.12.2017 at 20:38

  Oi, tuo kissa on aivan ihana! Musta tuntuu, että mäkin olisin saattanut liimautua siihen kiinni 🙂 Nuo tulppaanit ihastuttivat myös, vaikka en suuri kukkafani olekaan. Niissä oli upeat värit. Kivoja tarinoita, jotka eivät pelkästään kuvaa katsomalla avaudu. Hauskaa muuten, mietin samanlaista postausta tämän IGTT-postaukseni aiheeksi. Mutta sitten Suomen onnittelu ja ihastelu ajoi edelle. Ehkä toteutan idean sitten ensi kuussa, taitaisi sopia tammikuun teemaankin.

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 14.12.2017 at 22:50

   Kissat olivat kyllä ihania! Sanoinkin isännällämme, että jos meidän lähdettyämme joku kissoista puuttuu, niin se varmasti löytyy jonkun meidän laukusta. Minustakin näitä tarinoita instagram-kuvien takaa on kiva lukea. Aina ei ole kyse vain kauniista maisemasta, vaan kuvan takana on jotain muutakin. Tammikuussa sitten IGTT:ssä omia kuvia avaamaan!

 • Reply Kati / Lähinnä Kauempana 13.12.2017 at 22:41

  Voi tuota vuohea ja sen maitopartaa. Muistan tän kuvan Instagramista ja liikutuin jo silloin. On ollut melkoinen kohtaaminen vastasyntyneen kanssa. Ja tuo kuvasi on kyllä pysäyttävä, kun vielä verivanatkin näkyvät emon haarovälissä.

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 14.12.2017 at 22:52

   Vuohi oli ihana! Pakko myöntää, että rajasin kuvasta pois hurjimmat verijäljet, koska mulla on instagramissa paljon myös kansainvälisiä seuraajia. Kaikille vastasynnyttänyt vuohi ei ole asia, johon haluaa instassa törmätä, mutta minusta kuva ansaitsee tulla jaetuksi. Ei se synnyttäminenkään helppoa ole!

 • Reply Travelloverin Annika 15.12.2017 at 20:26

  Ihana kombo kaikkea mahdollista! Tykkään itsekin nähdä monenlaista. Lapsiperheessä aikuisille aukeaa tietenkin lasten myötä vielä ihan uusia näkökulmia.

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 26.12.2017 at 10:01

   Mullakin on aina tavoitteena saada matkavuodesta mahdollisimman monimuotoinen. En mitenkään kestäisi reissuja, jotka seuraavat muodoltaan toisiaan, vaan vaihtelua pitää olla. Ja lasten kanssa tosiaan tulee aina uudenlaisia näkökulmia – hyvässä ja pahassa.

  Leave a Reply