Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Kati / Lähinnä Kauempana 26.11.2017 at 13:24

    Hyvä postaus! Me oltiin Tukholmassa, kun Kulturhuset oli juuri avannut Rum för Barnin ja porukkaa oli kuin pipoa, ruuhkasta ahdistuneina luovutettiin. Sen jälkeen on aina ollut mielessä käydä siellä, mutta on vaan jäänyt. Vaikuttaa sen verran hauskalle paikalle, että pitää joskus ehdottomasti kokeilla. Samoin Esittävien Taiteiden museo, jota ei ole kyllä tullut aiemmin edes ajatelleeksikaan! Hienoa, että ehtii molemmat samalla päiväreissulla.

    • Reply Katja / Lähtöselvitetty 30.11.2017 at 22:09

      Rum för Barn on oikeasti kiva paikka! Vaikka oli ihmisiä, niin meininki oli rauhallinen ja leppoisa. Eikä paikkaa ole kaupallistettu jollain, vaan se on ihan rehellisesti leikkitila ja kirjaston lastenosasto. Myös Esittävien taiteiden museo on samanhenkinen: esimerkiksi Junibackeniin verrattuna kaikki kaaos ja hälinä on poissa, ja sen sijaan saa keskittyä oleelliseen.

    Leave a Reply