Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jenni / Unelmatrippi 17.11.2017 at 19:50

    Mä kävin tuolla menneenä kesänä ja yllätyin siitä, miten hyvässä kuosissa linna on ja miten paljon siitä on jäljellä – paikkaa kun ”mainostettiin” raunioina, mistä jäi kuva, että siellä olisi vastassa vain joku kuppainen kivikasa, jota ei enää linnaksi edes tunnistaisi. 😀 Vierailemisen arvoinen paikka siis myös mun mielestä!

    • Reply Katja / Lähtöselvitetty 20.11.2017 at 23:15

      Hauskasti englanniksi paikan nimi on Raseborg Castle Ruins, kun taas suomeksi nimi on vain Raaseporin linna. Mun mielestä suomenkielinen nimi kuvastaa vastassa olevaa rakennelmaa vähän paremmin – varsinkin, kun ei odota Turun linnan kaltaista museota. Aloituskuvasta myös näkee, kuinka paljon tästä raunio-maineestaan huolimatta linnaa on todellisuudessa jäljellä. Ehdottomasti käymisen arvoinen!

    Leave a Reply