Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply Aron / Ja sitten matkaan... 5.11.2017 at 23:03

  Kirjoituksesi sai heti verenpaineen koholle. 🙂 Yleinen kokemukseni autovuokraamoista on, että ne pyrkivät viilaamaan asiakasta linssiin kaikin mahdollisin keinoin. Ehkä tämä on sitä bisnestä sitten. Juuri Alamosta on se ikävin kokemus. Ensimmäisellä Jenkki-roadtripillä kyseinen vuokraamo onnistui myymään meille lisätavaratilan varjolla upgraden, joka todellisuudessa pienensi tavaratilaa. Autoksi kun valikoitui hybridi, jonka tavaratilasta osan veivät akut. Autoja tuntematon turisti tajusi tilanteen vasta matkan lopulla. Onneksi reklamaation jälkeen saimme osan lisäkulusta takaisin.

  Olemme kahdella viimeisellä automatkalla varanneet auton suoraan Hertziltä. Ensimmäinen kokemus Hertziltä tuli Jenkeistä, kun tarvitsimme auton kuudeksi viikoksi. Mikään muu vuokraamo ei tarjonnut netistä autoa noin pitkälle ajalle. Auto oli uudenkarhea ja todella siisti niin ulkoa kuin sisältäkin. Palvelu pelasi, eikä meille edes yritetty tyrkyttää mitään ylimääräistä. Hintakin oli juuri sovittu, ilman mitään ylläreitä. Täysi vakuutus oli ihan kiva, saimme moottoritiellä kunnon kiven tuulilasiin. Palautettaessa arvioivat ilman vakuutusta kustannukseksi $900.

  Toinen kokemus Hertzistä on viime kesältä, tällä kertaa Italiasta. Halusin automaattivaihteisen auton, joita ei kyseisessä maassa kauheasti ollut tarjolla. Hertziltä kuitenkin löytyi automaattivaihteinen muussakin kuin ihan pienimmässä luokassa. Auto oli jälleen varsin tuore ja todella siisti. Palvelu oli ystävällistä, eikä jonottaakaan tarvinnut. Napolin lentokentällä monilla muilla tiskeillä jonoa riitti. Hinta oli jälleen se mitä varausvahvistuksessa kerrottiin. Otin autoon täyden vakuutuksen, jonka jälkeen ei pantteja tarvittu. Hertzin kaveri sanoikin, että autossa on muutama naarmu, mutta teidän ei tarvitse niistä välittää, teillä ei ole mitään vastattavaa autosta, ottakaa rennosti vain.

  Minusta on siis kovaa vauhtia tulossa Herzin uskollinen asiakas. 🙂 Hertz ei ehkä ole ihan se halvin, mutta maksan mielelläni pikkuisen lisää siitä että homma toimii.

  Jenkeissä tosiaan kaikki vakuutukset kuuluvat suoraan hintaan. Varmaan ilman vakuutusta onnettomuustilanteessa voisi kulut nousta korkeiksi, jos tulisi oikeudenkäyntejä tms. Jotkin vuokraamot tarjoavat Jenkeissäkin autoja ilman täyttä vakuutusta, mutta enpä uskaltaisi sellaista ottaa. Ilmeisesti paikalliset käyttävät näitä. Jostain luin, että heillä oman auton vakuutukseen saattaa sisältyä myös vuokra-autojen vakuutukset. Tällöin tietysti vuokraamon hintaan leivottu vakuutus olisi ylimääräinen kulu. Etenkin Jenkeissä kannattaa siis todellakin lukea se pienellä painettu teksti tarkasti.

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 6.11.2017 at 22:24

   Kiitos kommentista! Onpa kiva kuulla, etten ole ainoa, joka on tämän kanssa tuskaillut.

   Meidän kokemuksemme Alamosta oli Floridassa niin positiivinen, että sen jälkeen olen hämmästynyt tavoista suuresti. On kuitenkin kiva tietää, että rahalla saa Hertziltä kunnon palvelua. Jos haluaa säästää vaivassa, kannattaa valita hieman kalliimpi vaihtoehto. Jenkeissä en kyllä lähtisi mihinkään ilman vakuutusta, sillä siellä kaikki saattaa tulla maksamaan älyttömiä summia. Pienikin kolari voi tulla yllättävän kalliiksi, ja silloin on paras olla vakuutukset kunnossa.

 • Reply Reissu-Jani 5.11.2017 at 23:24

  Olen vuokrannut autoja noin 30 eri maassa ja 3 eri mantereella ja eri yhtiöiltä (kansainväliset, pienet paikalliset ja välittäjät) kymmeniä kertoja. Vuokrausehdoissa on toki eroja, mutta yleisesti ottaen kansainväliset firmat ovat olleet paras valinta – hinta on sitä mitä vuokrasopimuksessa lukee, autot hyviä ja ongelmatapaukset selvitetään tehokkaasti. Euroopassa Europcar, Hertz ja Budget ovat toimineet hyvin. Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja USA autot varattiin Alamosta. Itä-Euroopassa ja Kaukasuksella olen käyttänyt paikallisia yhtiöitä, koska niissä saa helpommin tarvittavat maarajojen ylitykseen tarvittavat paperit.

  Luottokortteja on syytä olla useampia – ja joskus on vaadittu kahta kun olen vuokrannut hieman tehokkaamman auton – takuun kattamiseen. Vakuutuksia varten suosittelen tarkistamaan luottokorttiyhtiiön vakuutukset tai erikseen saatavia autovakuutuksia (esim. Halo Insurance) jossa pienellä vuosimaksulla saat nolla omavastuut vuokraukseen.

  Oudoin vuokraus oli Kreetalla, missä paikallisesta firmasta hyvin loppuunajettu Ford Focus ”täysillä vakuutuksilla” ilman luottokorttia (käteisellä) ja ilman että tarkisti mitään ajokorttia tms eikä mitään lopputarkastusta. Parhaimmat vuokrauskokemukset ovat Saksasta – siellä kaikki toimii, ja autot ovat uusia ja huomattavasti halvempia kuin esim. Italiassa tai Kroatiassa.

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 6.11.2017 at 22:29

   On helppo uskoa, että Saksassa autonvuokrauskin on helppoa – kuten kaikki autoiluun liittyvä! Ovatko siis suuret kansainväliset firmatkin aina ottaneet luottokortilta varauksen? Me emme aikoinaan Floridassa joutuneet Alamolle maksamaan minkäänlaista panttia, minkä vuoksi hämmästyin sitä kovasti Euroopassa. Olin aina ajatellut, että USAssa, jos missä, halutaan kaikki vakuutusasiat varmistaa moneen kertaan. Siellä tuntui olevan paljon rennompi meininki vuokrauksessa – ehkä tilanne sitten muuttuukin, jos jotain sattuu, ja vuokraaja tosiaan joutuu maksumieheksi. Täytyykin tarkistaa vielä luottokorttien vakuutukset, josko ne tulevaisuudessa korvaisivat jotain. Noista erillisistä autovakuutuksista ehdin jotain lukeakin, mutta taas silloin ei aika riittänyt tutkimaan asiaa niin tarkkaan. Kiitos hyvistä vinkeistä!

 • Reply Hanneli/ duunireissaaja 6.11.2017 at 07:49

  Vakuutus on se, joka minutkin saa aina ärsyyntymään. Aluksi tuli mentyä siihen halpaan, että otin sekä välittäjän että vuokraamon vakuutuksen. Viime vuosina olen mennyt pelkällä välittäjän vakuutuksella, mutta pyydetty takuusumma ei ole koskaan ylittänyt 300 euroa.

  Toinen juttu mikä auton vuokrauksessa pitää huomioida on se, miten vuokraamo suhtautuu rajojen ylitykseen. Saksalaisille vuokraamoille se ei ole ongelma, monille muille on. Ensi kesänä olis tarkoitus autoilla Kreikasta Albaniaan. Saas nähdä mitä vuokraamot siitä ajatuksesta pitävät?.

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 6.11.2017 at 22:31

   Miten sä olet onnistunut saamaan auton noin pienellä takuusummalla? Minä joudun aina maksamaan älyttömiä summia! Rajojen ylitykset varmasti aiheuttavat huomioitavaa vuokraustilanteessa: autoa ei välttämättä saakaan viedä maasta toiseen. Kiva sitten kuulla, miten käy autolla pääsi Kreikasta Albaniaan!

   • Reply Hanneli/ duunireissaaja 7.11.2017 at 07:31

    En ota halvinta ja oon aika tarkka siitä, miltä vuokraamolta välittäjän kautta tuleva auto on. Eli alhainen takuusumma johtunee siitä. Olen miettinyt keskittämistäkin, mut tuskin kerran vuodessa vuokrauksesta saa vielä mitään etua.

    • Reply Katja / Lähtöselvitetty 7.11.2017 at 22:56

     Kai se on pakko ryhtyä maksamaan autoista vähän lisää, ettei tarvitse itseään ihan kipeäksi maksaa – edes takuusummien muodossa. En myöskään pidä siitä epävarmuuden tunteesta, ettei koskaan tiedä, menikö vuokrauksessa nyt kaikki oikein, vai huijattiinko minua. Onko sulla jotain lempivuokraamoja?

 • Reply Anna | Tämä matka -blogi 6.11.2017 at 11:11

  Nuo sinun kokemasi asiat ovat ihan normaaleja autonvuokraukseen kuuluvia selvitettäviä asioita. Ne vain voivat tulla yllätyksenä.

  Omavastuun poistoon on olemassa omia ulkopuolisia vakutuksia, jolloin niitä ei tarvitse ottaa vuokrayhtiöltä.- Mikäli vuokraa autoja ulkomailla paljon, voi olla järkevää hankita erillistä vakuutusta tähän. Tähän viitataankin muissakin vastauksissa. Me todella paljon autoja vuokraavina suosimme tätä vaihtoehtoa – esimerkit alta olevasta linkistä.

  Firma voi tosiaan ottaa vakuutena suuremman summan, jos omavastuun poistoa ei heiltä hankita. He tavallaan rankaisevat näin vuokraajaa siitä, että et osta heiltä tuotetta, mutta se on ihan normaalia, ei huijaamista. 1500 euroa on ihan peruskauraa. Nyt Irlannissa meillä on vakuutena Amexilta höylättynä 2500 euroa. Nuo takuusummat voivat olla hyvinkin suuria, joten kannattaa varmistaa, että luottokortti on rajattomalla luotolla. Esim Dinersin ja Amexin kohdalla ei ongelmia tule. Erikoisautojen kohdalla vakuudet ovat vieläkin korkeampia.

  Brokereiden (välittäjien) koijauksista saisi aivan oman kirjoituksensa, eli niitä kannattaa välttää jos mahdollista. Tosin meillä on juuri nyt auto alla Budgetilta ja ei sekään nyt täysin ongelmaton ollut.

  Oman blogni yksi luetummista jutuista on 5 vinkkiä auton vuokraukseen. Jos sen lukee edes selaillen, ei tule ylläreitä. Monet asiat esitetään vakuutusyhtiön papereissa ja tiskillä vaikeampina kuin ne oikeastaan ovatkaan. Tarkoitus on aina saada asiakas ottamaan sellaista vakuutusturvaa, jolle ei oikeastaan ole käyttöä tai joka on jo olemassa.

  http://www.tamamatka.fi/autonvuokraus-5-vinkkia-onnistumiseen/

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 6.11.2017 at 22:39

   Kiitos vinkeistä! Täytyykin käydä lukemassa sun teksti.

   Noihin ulkopuolisiin vakuutuksiin en valitettavasti ehtinyt silloin tutustua, koska joidenkin keskustelujen mukaan ne ovat täysin turhia. Ei olisi kannattanut uskoa, vaikka harvoin me edelleen autoa ulkomailla vuokrataan. Ja toisaalta ymmärrän tuon takuusumman hyvin, mutta harmittaa, etten malttanut sitä lukea niistä pienistä pränteistä. Siellähän se oli kerrottuna.

   Ikävintä minusta on juuri se, kun tiskillä (yleensä lentomatkan jälkeen) yrittää ymmärtää asiakaspalvelijan puhetta, ja yrittää erottaa sieltä ne tärkeät asiat. Silloin tulee usein olo, että nytkö minua huijataan. Varmasti tuo olo helpottaa monien varauskertojen jälkeen, mutta tällaiselta aloittelijalta vaatii älytöntä keskittymistä tunnistaa edes osa turhasta myynnistä. Siellä kun ei yleensä voi kaikkeen vastata ”no thank you”, kun osa asioista on jopa pakollisia.

   Hyvä vinkki myös nuo Amex ja Diners, jotka vaikuttavat kätevimmiltä korteilta juuri panttitarkoitukseen. On aika ikävää käydä tiskillä läpi luottokorttejaan ja miettiä, mistä löytyisi tarpeeksi varaa panttia varten. Aika korkea muuten tuo Irlannin pantti!

 • Reply Kikka 12.11.2017 at 11:23

  Me vuokrataan (varataan) auto aina jo Suomessa. Selvitetään hinnat rauhassa olohuoneen sohvalla ja valitaan vuokraamo. Yleensä edullisin on ollut Europecar tai Hertz.

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 13.11.2017 at 23:10

   Mekin vuokrataan auto aina Suomesta käsin, mutta juuri se vaihtoehtojen kirjo on ollut vaikea hahmottaa. Kun ei ole paikan päällä, ei näe vuokraamoa ja minkälaisesta systeemistä on kyse, vaan pitää vain luottaa nettivaraukseen ja sen antamiin tietoihin. Minun kahlatessani vaihtoehtoja läpi Europcar ja Hertz olivat yleensä aina ne kalleimmat, mutta kuten aiemmasta kommentista saattoi lukea, joskus kannattaa maksaa vähän enemmän luotettavasta palvelusta.

 • Reply Mika / Lähtöportti 15.11.2017 at 17:49

  Autonvuokrauksessa on monta sudenkuoppaa, joihin kokemuskaan ei ole tuonut satavarmoja vastauksia. Olen tottunut käyttämään Economy Car Rentalsia, eikä suurempia ongelmia tai pettymyksiä ole koskaan tullut vastaan, vaikka vuokrafirmat on vaihdelleet laidasta laitaan (Avis, Hertz, Sixt, Budget, Maggiore, Europcar, Goldcar, Ilha Verde, Firefly, Ardia Car ja Oryx tulevat ekana mieleen ja varmasti on vielä muitakin). Vuokraajien rehellisyys epäilyttää aina, vaikka toisaalta en tunne koskaan joutuneeni pahemmin huijatuksi. Tai sitten olen vaan sen verran tyhmä etten ole kaikkia vedätyksiä tajunnut, sekin on ihan mahdollista 🙂

  En osaa laittaa vuokrausfirmoja järjestykseen, ei ole tullut suosikkeja tai inhokkeja. Käytännöt vaihtelee esimerkiksi naarmujen ja lommojen tarkastelussa tosi paljon. Jotkut tutkii auton perusteellisesti, mutta joskus kukaan ei vilkaise autoon päinkään. Muutama asiakaspalvelija on jäänyt mieleen, mutta yksittäisen ihmisen perusteella ei voi arvostella koko yritystä.

  Välitysfirmaa käyttäessä toki ongelmana on, että pantin suuruus ja lopullinen vakuutuksen hinta selviävät usein vasta tiskillä (esim. lastenistuimet ym. lisäpalvelut onneksi jo varatessa). Itse en ota vakuutusta ECR:ltä vaan pelkästään vuokraamolta, koska se tuntuu selkeämmältä, enkä halua ainakaan kahta päällekkäistä vakuutusta. Jos vakuutus on kuulostanut liian kalliilta, olen joskus jättänyt täyden turvan ottamatta, mutta sitä en uskalla muille neuvoa. ECR:n käyttö on mulle varmaan tottumus- ja helppouskysymys, pitkässä juoksussa saattaisin hyötyä jonkun globaalin vuokraajan kanta-asiakkuudesta ja yllä mainitusta kestovakuutuksesta.

  Lapsiperheen täytyy huomioida myös turvaistuimien hinnat, jotka vaihtelee tosi paljon ja on usein kohtuuttomia. Kun matkatavaraa on aina muutenkin paljon, niin ei olla jaksettu raahata omia istuimia koskaan mukaan. Viimeksi Madeiralla tosin harmitti, kun tajuttiin että olisi tullut vuokraamista halvemmaksi ostaa muutamalla kympillä marketista istuimet ja jättää ne vaikka lopuksi autoon!

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 17.11.2017 at 00:19

   Onhan noissa vuokrafirmoissa kuitenkin se hyvä, että on vielä yksi taho, johon olla yhteydessä ongelmatilanteissa. Koska kuitenkin ovat aika isoja firmoja niin vuokraaja kuin välittäjäkin, niin haluavat kyllä säilyttää maineensa ja asiakassuhteensa. Meillä ovat erityisen helppoja olleet juuri palautukset, joissa ei ole puututtu oikeastaan mihinkään. Tanskassa yritettiin ehdottaa ruttua etupuskurissa (mitä ei pimeässä parkkihallissa ollut taas tarkastettu!), mutta papereista nopeasti näkivätkin, että on vanha jälki.

   Ja lastenistuimet ovat tosiaan täysin oma lukunsa! Sinä päivänä, kun ei tarvitse vuokraukseen liittää enää yhtään lastenistuinta, voi pitää erityisen juhlan asian kunniaksi. Sen verran vaikeaa niiden hintojen kanssa pelaaminen on.

 • Reply Räsänen Taito 20.12.2017 at 13:33

  auton vuokraus onnistuu ilman luottokortteja !
  malagan kentältä saat auton vuokrattua netissä ja maksaa haettaessa jopa rahalla
  topcarsmalaga.com voit varata ja näet hinnat (ilman mitään vempuloita )
  olen ottanut aina top taraff vakuutuksella ja maksanat aina rahalla.
  Tähän asti ollut erittäin halpa ovat näköjään täksi jouluksi nostaneet hintoja 100€

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 26.12.2017 at 10:02

   Hyvä tietää, että vuokraus onnistuu myös ilman luottokorttia! Tätä kysellään tasaisin väliajoin. Tuo onkin minulle ihan uusi vuokraamo, mutta hyvä tietää, että siitä on hyviä kokemuksia.

 • Reply Timo Kovanen 29.5.2018 at 13:39

  Autokatti Malagassa erittäin hyvä firma, josta saa tarjouksen autosta sähköpostilla … toki vakiohinnat löytyvät myös netistä. Palvelun saa halutessaan täydellisellä suomen kielellä. Viime lokakuussa vuokrasin saman aikaisesti MB VITOn (1+8) ja Peugeot 308:n. Autot olivat laadukkaita, hinnat kohdallaan, eikä mitään ylimääräisiä tuputuksia. Kuljetukset terminaalin ja vuokraamon välillä (n.1km) sai helposti sovittua puhelimitse (suomeksi).

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 31.5.2018 at 22:40

   Autokatista luinkin netistä, mutta jostain syystä suomenkieliset palvelut aina vähän epäilyttävät minua. Hienoa kuulla, että se on hyvä firma – varmasti helpottaa monen suomalaisen autonvuokrausta. Suomalaisille suunnattu yritys ei ehkä myöskään viitsi lähteä tuohon vakuutus-kauppaan, kun suomalaiset vuokraajat eivät ole siihen tottuneet.

 • Reply Raisa 31.5.2018 at 11:09

  Autonvuokrauksessa on saanut törmätä myös ongelmiin koskien turvaistuimia. Espanjassa etukäteen varatut istuimet eivät olleet aivan sitä, mitä tilattiin. Sitten päästiin valitsemaan heidän varastostaan sopivia istuimia. Noh, ei ollut ihan priimaa ja jäljellä oleva valikoima sitä ja tätä, mutta ulkomailla ei välttämättä voi odottaa lastenistuimilta kovinkaan paljon. Sama ongelma on tullut vastaan myös etukäteen tilatuissa lentokenttäkuljetuksissa. Lastenistuin on saattanut olla tyyliä vauva, vaikka istuin on tilattu 2-vuotiaalle. Luottokortti-vakuus yllätti myös meidät ensimmäisellä vuokrauskerralla. Onneksi oli luottokortilla tilaa. Nykyään tulee kyllä otettua useampi luottokortti aina matkalle mukaan. Onneksi tarjolla on nykyään myös kuukausi/vuosi-maksuttomia luottokortteja niin voi pitää luottokortteja jemmassa matkaa varten, katso esim.https://www.vertaalaina.fi/luottokortit.html

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 31.5.2018 at 22:36

   Istuimet ovat tosiaan usein myös vaivana: monesti istuimet ovat täysin vääränlaisia tai ainakin niiden kanssa joutuu ähräämään pitkään, että ne saa asennettua autoon. Kaikkein ikävintä on, jos leikki-ikäiselle on tarjolla vain vauvankaukalo – se kun ei onnistu oikein millään. Mekin yritetään nykyään pitää aina mukana yhtä luottokorttia, jolla on varaa maksaa isokin vuokravakuus. Sitä korttia ei uskalla muuhun käyttää.

 • Reply Jessica 9.7.2018 at 14:10

  Mä olen aivan sekaisin tässä vuokra-asiassa. Ens viikolla Tanskaan ja auto alle 3 päiväksi (Köpis – Legoland – Köpis). Otin Norwegian Air Shuttlen kautta auton, joka tulee Alamolta. Nyt lähettelevät koko ajan meiliä että ota vakuutus vain 13,81 e/pv. Ei kuulosta pahalta…

  MUTTA ”Autovuokraamo saattaa pyytää sinua ostamaan omavastuuvakuutuksen tiskiltä. Sinun ei pitäisi tarvita tätä vakuutusta, sillä jos lisäät vahingonkorvauksen hyvittämisvakuutuksemme, sinulla on jo vakuutusturva.” Ei pitäisi?!? Tosi vakuuttavaa… Mitä jos pitää? Sit mulla on tuplavakuutus…

  Apua! Otanko vakuutuksen nyt tuolta mitä tarjoavat vai vuokraamon tiskiltä??

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 14.7.2018 at 21:28

   En tiedä, tuleeko vastaus jo vähän myöhään, mutta juuri noita tuplavakuutuksia saattaa huomaamattaan ottaa. Norwegian tarjoaa omaa vakuutustaan, mutta se ei välttämättä sellaisenaan kelpaa Alamolle. He yrittävät tietenkin kaupata omaa vakuutustaan tai varmastikin ottavat sitten ison vakuussumman luottokortilta. Usein vuokraamot varoittelevat välittäjien vakuutuksista ja siitä, kuinka ne eivät sitten korvaakaan mitään. En kuitenkaan usko, että Norwegianin vakuutus olisi tuollainen, koska kuitenkin on kyse isosta yrityksestä. Jos ette ole vielä ottaneet vakuutusta, kannattaa verrata vakuutusten hintaa ja kattavuutta, ja valita se, kumpi on kannattavampi. Ja jos päädytte ottamaan vakuutuksen Norwegianilta, kannattaa varautua luottokortilla Alamon haluamaan vakuussummaan. Ja jos Alamon oma vakuutus ei ole kovin paljon kalliimpi, kannattaa se ottaa suoraan vuokraavalta yritykseltä. Silloin ei ainakaan pitäisi tulla yllätyksiä.

 • Reply Traveller 1.7.2019 at 20:44

  Let me tell you guys that how is Enterprise.

  Lets first of all say that I have rented a car almost thirty times and mostly from big car companies as Hertz and Budget (for example), anyways I have been using of all big international car rental companies without having any problem. Most of them even were flexible with me with rental time and gave me free uppgrates. BUT my first and last experience with Enterprise (It was actually Alamo but they are same chain and operate from same desk often, and National is part of Enterprise as well) was in Germany, Berlin, Tegel airport where I rented a large sedan for several days. One car hit me while I was stopped, I called police which filled a report and information of driver and his car who hitted me. I also called to Alamo/Enterprise about this. When I returned they told me that they will hold 1000 euro from my account BUT when I came home I saw that my credit card was charged and it keep charged for three months until finally my VISA DISPUTE GOT ACCEPTED AND MY CREDIT CARD COMPANY CANCELLED THEIR ILLEGAL THEFT CHARGE. Also all communication with Enterprise company was bad. They told me that they will put my message to their “upper management” but all I got was information that I was charged and they did not reply for my claims that they lied to me in the Tegel office.

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 16.7.2019 at 15:02

   I’m sorry you had a bad experience with Enterprise. I haven’t used their services, but I’ve used Alamo a couple of times. I was very happy with them in the US, but I had some slight issues with them in Denmark. All in all I’d hire from them again, but I’ll be sure to keep this in mind if I come across Enterprise.

  Leave a Reply